wanna play?..
Ecopics - om min syster själv får välja..

Matchbox twenty - Last beautiful girl.
lyssna, inte titta..


Angels and airwaves - everything´s magic

Amy MacDonald - let´s start a band
Körandet i slutet, sånt kan göra en hel låt..

Söndagar alltså. Slappt. Men jag har tvättat, tre tvättar, nybäddat. Wohoo. Kommande vecka blir det skola, plugg, och JOBB. Yes, två kvällspass på city. Bring it..

www.bandit.se..

Jag var på bio i tisdags. Bond, James Bond, den var dålig, BAD. Väldigt tråkigt då den förra var bra. Men så är det. Jag och Matilda var nyttiga, avstod från popcorn och åt russin. Inte för att det är speciellt bra i stora mängder heller.. Haha.
Jenny och Rebecca är i Stockholm, jag är avundsjuk, jag vill också vara där, shoppa och festa till det, komma bort, andas.. Bättre blir det inte att man dödar tid med att gå på stan när man är en fattig student. För när man inte letar hittar man, och jag har hittat: massor! Men det går icke, denna månaden har alla pengar gått till räkningar och mat, samt ett par fingervantar. Ibland leker livet..


I onsdags var det redovisning av våra intervjuer från den verksamhetsförlagdautbildningen. Det gick bra, seminarieledaren slaktade oss inte, tack och lov, så vi väljer ett av två alternativ: antingen gjorde vi bra ifrån oss i basgruppen, eller så var hon extra snäll mot oss då vi är nya i gruppen. Jag röstar för det första, för vi är grymma. Förutom att vi arbetar bra ihop så har vi sjukt roligt, och det behövs för att man ska orka med allt..
Sandra vill åka utomlands, Calzone tar till med det hon hittar i väskan när hon är trött på att plugga, Karin kör på kroppsbyte + är rädd för att framstå som hon som alltid kommer försent + gillar rutschkanor, speciellt de som är utsmyckade till dinosaurier.. Tung pung, internt, det ska vi inte utveckla här. haha. Bilderna talar för sig själv...

    
  Minnen..

  
  
   
 
 
 
  
 
 
 

Ser du mig?

Det blåser så mycket att jag funderar på att ta bort lamporna från fönsterkarmen.Idag har jag vandrat runt på stan, köpt födelsedagspresent till Matilda, flängt hit och dit. Såg några av idolerna på  scenen i nordstan, jo, det var allt en del tjejer som skrek om jag inte hörde fel. Och nu sitter jag här, pluggar och har mig. och lyssnar på min egna ihopmixade radio. Det tackar vi Jenny för. Och jag rekommenderar detta till alla er som läser min blogg. Gå in på
http://www.jango.com, fixa en användare, lägg in dina favoritband/ artister och njut av det som just du tycker bäst om. Grymt är det!Mary säger:

du loggas ut och in hela tiden, vad håller du på med min kära syster..

har ni virus på datorn? :P

- Lisa' säger:

neejdå

vill bara ha nån som säger hej till mig xD

HAHAHAHAHA

mobbad tjej....

Mary säger:

var du seriös nu?

- Lisa' säger:

mmh ... HAHH :D
Mary säger:

jaha, ooookej, funkar det eller?

- Lisa' säger:

du sa ju hej?

Mary säger:

jo men det var ju för att jag trodde att det var virus eller något.. 

- Lisa´säger:
men endå :D haha , alltid ngt ;) :D


Det  kanske är så man ska gå tillväga när ingen skriver till en på msn. Eller? Gör isåfall som min syster, det funkade ju för henne, haha.

- "Det är fantastiska närbilder. Bono petar dig på näsan"...

Är återigen i Onsala, myspys.. Och det är väl tur det, god gratis mat och fint sällskap. Har precis ätit pannkakor med systern min, snart kommer mor hem från jobbet. Far är i Danmark med arbetskamraterna, vissa roar och har sig :)Början är sådär.. Men sen så ordnar den upp sig.. Gavin DeGraw är bra, oh ja..

 När jag slutade praktiken i tisdags gick jag till biblioteket för att lämna tillbaks en del böcker från förskolan. De hade utförsäljning av gamla böcker så jag rotade runt bland lådorna. När jag var liten brukade jag alltid kolla på Pelle kanin hemma hos mormor, en av Beatrix Potters alla sagor.. I en av lådorna hittade jag tre andra sagor av henne, så vemodigt!
Idag träffades basgrupen på biblioteket för att plugga lite. Självklart, blivande förskollärare som vi är, slängde vi oss över barnböckerna, andra omgången för mig, haha. - Fyll en stor påse för 20kr. Vem vill inte fynda lite gamla biblioteksböcker, haha. Jag hittade en massa böcker om Bert, inklusive hans dagbok, min vän Percys magiska gymnastikskor och en del andra som förskolan ska få. Sofie, samla på dig! :P

Herregud, vad skit man köper egentligen.Den 27e december blir det ös. Barnen Holmberg ska bjuda sina föräldrar på en ultimat 3D show. Och vad blir inte bäst om inte en konsert med U2 som far min älskar. Ska bli riktigt häftigt!
http://www.u23d.se/
- "Det är fantastiska närbilder. Bono petar dig på näsan". Haha, cooolt.


Popcorntjuvar och ryska pälsmössor..

Sitter och pratar med Sarah på msn. Förut, när båda hade tid och jag fortfarande bodde i Onsala brukade vi alltid gå på bio på måndagar. Alla helgfria måndagar 65kr på Facklan. Priset är ju okej, det är det man kan betala för ett biobesök utan att få ångest. (100kr HALLÅ?!) För väldigt längsedan ville vi se Nanny McPhee, behöver inte gå in på historiken, men vi kan säga att det är en barnfilm, som vuxna kan se, haha. Vi gick in i salongen, hade självklart de bästa platserna då jag som superbokare är ute i god tid. Vi var omringade av barn, inte alls konstigt, inte en stol var ledig. Filmen startar, och till vår fasa börjar de prata SVENSKA! Filmen var självklart dubbad, vilket det inte informerats om, för hade vi vetat hade vi inte gått dit. I detta landet brukar det ju alltid visas två versioner av sådana filmer, orginalet och den dubbade. Men nejnej. Sarah blev galen, men lugnade tillslut ner sig och vi satt kvar på våra grymma platser. Efter ett tag märker jag en hand på min högra sida som sakta rör sig mot mina popcorn, handen tillhörde en pojke som var kanske en 5- 6 år. Med handen i full beredskap för att norpa popcorn av mig kollar jag och Sarah på honom, han skäms. Men han är inte feg, han fortsätter, om och om igen, jag kollar- han drar sig tillbaka, sen var handen där igen. Popcornälskare som jag är (det ligger i familjen - fars sida), fanns det inte i min värld att dela med mig. Och vad skulle hans mor säga? Hon kanske inte vill att hennes son ska vara lika onyttig som mig om jag hade bjudit med mig? Han hade ju som sagt inget eget. Iallafall, när jag kom fram till att jag lade mer kraft på att vakta mina popcorn fick de åka ner på golvet, man kan ju inte missa superfilmen med svenskt tal, det går inte för sig.

Vilka minnen!, för mig och Sarah iallafall, haha. Varför detta kom upp är för att vi ska gå på bio på fredag. Antingen ska vi skrämma upp oss rejält och se Saw 5, Sarahs favoriter som jag själv knappt sett- men vem vill inte bli rädd när man sitter i biosalongen? Eller så blir det Bond. Det blir nog Saw 5.Hade min kusin på besök förut. Hon är najs. Hon är rolig.

- Jag har sagt till mamma att jag önskar mig en resa till Ryssland.

- Vad vill du göra i Ryssland?

- Jag har alltid velat åka till Ryssland, jag har alltid velat åka russinbuss, en sån pensionärsbuss. Marängbussen. Vita små skrynkliga. Vet du vad jag skulle gjort om jag skulle åka till ryssland? Jag skulle köpa en sån rysk mössa, en sån riktig rysk pälsmössa.


Mössdrömmen kom till då kusinen provade vår mormors pälsjacka. Hon stod och kollade på sig själv i spegeln och sa: och så en mössa på detta!  Sen kom hon på sig själv hur dum hon var som gick runt med den, för det var på morgonen innan hon skulle till skolan. 

Ja, ibland är livet inte enkelt. Var detta en av alla saker man kan underhålla sig själv med då man inte riktigt är redo att ta sig till skolan, är detta en av alla anledningar till varför man kommer försent på morgonen och skyller på trafiken? Livet är inte allt lätt, men lycka till mina kära kusin. Hoppas du får dig en resa till Ryssland. :P


"Å veva på tills du blir genomvåt"..

Igår var det party på Övre besvärsgatan, det var dunka dunka, oh ja! Att fylla 21 är inget märkvärdigt, men alltid bra att skylla på för att samla ihop ett gäng, och så blev det! 9 tjejer förfestade och hade skoj. Åt, drack, kollade dansbandskampen (heja onsala), dansade och allt därtill. Festen fortsatte på trådgårn, gratis entre tackar vi inte nej till! Där fanns en hel del bekanta ansikten, wohoo. Kvällen var lyckad, hur kul som helst! Tack alla, för sällskap, presenter, allt :D

  
  
 Det blev youtube, det blev Trams: Kungsbacka humor.
Skäms ni nu? :P

so tell me your name..

Det finns olika sätt att överleva en föreläsning. Karin kör stenhårt på pepparkakor och skumtomtar. Själv väljer jag vattenflaska och banan. Det enda som funkar för att min mage ska hålla tyst, haha. Jag har hittat knepet Joss.
 

   Igår fyllde jag 21. Känns inte så speciellt längre. Och varför skulle det göra det egentligen? varje dag är du en dag äldre än vad du var dagen innan. Haha, den var bra dööh. Jag fick besök av min kära familj, kusin Jessica och hennes dotter Nea. Vi åt tårta som jag och bror gjort tillsammans och jag fick en stor bal med toalettpapper. Alltid bra att ha, jag menar, om jag inga pengar har kan jag iallafall gå på toa utan att oroa mig, haha. Tack för alla presenter mina fina <3 ! 

 Nea..
 Bror och syster äter tårta..För flera flera månader sedan startade en serie på ettan som heter Andra avenyn. Alla hört, ja, den är ju oh så bra, kanske inte, nej. Fast det är rätt underhållande att se ibland, se vilka som utvecklats.. Det var nog Malin som fick mig att kolla om jag tänker efter. Iallafall, för ngr veckor sedan fick jag ett mms av just Malin. På kortet som ni ser nedan står hon mellan Anders "david" Nordahl och Jonas "kim" Bane, två av killarna i serien. Hon var bara tvungen att be om ett kort som hon kunde skicka till sin kompis som älskar serien, haha. Jag fick mig ett gott skratt, men hon tyckte nog om det mest, haha. Om vi går över till kändiskollen så sågs just Jonas Bane idag, han var lika hurtig som jag och Matilda och befann sig på S.A.T.S i förmiddags.  Igår träffade jag och calzone på Peter Swartling, andra gången på en vecka. Man är inte van vid att bo i storstan, i Onsala finns ju bara Lasse Kronér som promenerar till Majgården, haha. OHMY.Nu: kurslitteratur
Sen: tvätta. ner till fysiken och Matilda, sola, myskväll 

- Det hade ju räckt med en sån..Har hittat ett nytt band, killen som sjunger låter som en tjej ibland men de är braa.
http://www.myspace.com/thrivingivory

Igår, när jag och Matilda  tränat och var på väg hem såg vi två roliga tvillingar. Roliga och roliga, de hade världens kalufs, vilket hår! Såg så roligt ut när de gick brevid varandra och såg precis lika tokiga ut båda två.. Matilda höll sig från att brista ut i gapskratt men började istället fnittra, detta hörde en dam som gick framför oss. Då börjar hon att gapskratta och kläcker kommentaren: - Det har ju räckt med en sån. Vadå en sån. Så kan man ju inte säga. Haha. Det lät så sjukt att hon blev den vi skrattade åt istället. Inte för att man ska skratta åt folk, nej, det är inte snällt.På torsdag fyller man ett år äldre. Till tidig lunch kommer kusin Jessica och hennes dotter Nea, ska bli så mys.. Till kvällsfika kommer familjen, då blir det tårta! Och på lördag blir det party! Då kommer massa fint folk hit och förfestar för att sedan göra stan. Party och grejer, tjohoo. Ska bli så roligt att träffa alla fina vänner.Nu ska jag dricka te och äta mango. Weird? Ja, men det är ju det minsta jag är. PUSS

Nästa gång ska jag bjuda på vatten med bubblor i..

Igår var det middag hos Maria. Hon fick fint besök och kvällen var hur trevlig som helst! Hon fick fina inflyttningspresenter som en pedalhink och toapappershållare till badrummet, (nöjd Matilda?) och en jättefin ljuslykta! Tack snälla ni!

1. Kvällen började tidigt med en limeshot. rajdadedaderaj tjohoo.
2. Pappa lekte kurragömma, eller så ville han inte vara med på kort.
3. Herrarna i soffan hade livliga diskussioner, men ser de inte lite trötta ut, för mycket vin kanske?
4. Gittan och mamma var goa och glada. Sis med, men hon har redan så många erbjudanden om fotomodellsjobb så hon avstod från att vara med på kort. Heja heja!
5. Jan lekte med ljusen, tur var det att brandmannen var närvarande ifall något skulle hända, vissa växer aldrig upp..

1.
 2.  
3.  4.   5.

Efter middagen gick vi till rose and crown för ett glas.. Där spekulerades det om vems hockeyskydd det är som hänger på väggen (vad kom vi fram till, henke?). Det undrades även över varför ifk-tröjan var så ihoptryckt i ramen och inte frölundatröjan.. Goda skratt blev det med, det finns många bra roliga historier, oh ja! Kommer du ihåg några pappa?man blir så glad