ullared...

 Vi överlevde!
Sandra . Lisa . Sandra . Maria


trubbel tyckte att dubbel skulle köpa en ny bh..


vem hade längst kvitto?


trubbel ville ha falafel men icke - finish!


lite hämndlysten blev hon allt, senap är ju gott..


alla hade flytt fältet när det var dags att ge sig av..


det är inte ofta man kan skåda en så tom gekåsparkering..
toalettsitsskydd..


Vad säger du mor? Det var hygienisk man skulle vara va?


Middag med finamatilda..
Dubbeltrubbel..


Vi tar vårt jobb seriöst.
Vi fikar aldrig och vi lånar definitivt inte rullstolar för ett race i korridoren..
Man kan dock fråga sig vad nattpersonalen har för sig..Partykväll med arbetskamraterna..


Sandra. Hanna. Sandra. Maria

Home sweet home..
Igår var jag ledig och för första gången på länge stängde jag av min mobiltelefonen, sov tills jag vaknade av mig själv och inte av någon irriterande ringsignal, lät bli att väckas av de som är uppe med tuppen (läs: Matilda). Lediga dagar är sjukt uppskattade.

Idag fick jag finbesök av mor, far och systeryster. Far min blir ombedd att komma hit då och då, ibland när jag saknar kunskap och ibland när jag inte har utrustningen som krävs. Denna gången var det tavellisterna som skulle upp på väggen, och se så bra det blev! Fotoboken Jorden sedd från ovan, fotoalbumet med turkietbilderna och mitt kompendium från gymnasiet smyckar nu min vägg..


Lasagne var det som fick tysta våra magar, salladen verkade dock inte tillfredställa alla. - Lisa, är det senor i salladen eller? var fars kommentar då syster lämnat kvar allt det vita. Till efterrätt blev det kladdkaka, har blivit alltför påverkad av jobbets kakfasoner. En ny variant som fick toppbetyg av oss alla. Tack familjen för hjälp och sällskap!


lille lucas..
Hej, sa Petronella i från Plaskeby, det är tid att fälla upp sitt paraply..Sven-Ingvars..
Igår: Jobb under Sven-Ingvars konsert på Tjolöholm.
Torsten och Lisas moster var två av mina arbetskamrater under kvällen.Yes, vi drack finvatten..


Min arbetsplats större delen av kvällen..Miljösonen Henke Haneson..Jennifer och Lisa ägde tältet..Sven-Ingvars in action..Publiken rockade loss..
En vanlig dag på jobbet..
- Det jobbigaste var att välja vilken godbit man skulle ta från påsen..
Jobbet idag var lugnt, slutade vid 21 och hade följe med Sandra till wavrinskys, tog hissen upp till Anders och Emma där Simon och ö-viks killarna befann sig som är på göteborgsbesök. Kollade lite film och gick en promenad med Emma, uppskattat med frisk luft och att få vädra sina tankar. Imorgon blir det annat jobb, dagen är äntligen här då Sven-Ingvars intar scenen på Tjolöholm, du finner mig i entren där jag river din biljett och snokar i din väska om du har några alkoholhaltiga drycker. Ska du dit och blir hungrig innan eller under konserten? Då kan jag rekomendera Frillesburgaren..

Pause..
Var rädd om dig, gör aldrig något du inte har viljan till själv..

Filmkväll hos bror min..
I tisdag for jag till Frölunda torg efter jobbet. Överasskade moster Titti på kappåhl och mötte sedan upp bror och syster. Handlade nödvändigheter för kvällens filmvisning och for till Guldringen. Åt lasagne som bror lyckats tillaga mer än väl sedan var det till att sätta sig bekvämt i soffan, dra ner bioduken och på med surroundsound. Barnen Holmberg kollade på Transformers, spelade bil- och dödadödaspel (självklart?!) och lirade lite guitarhero. En fin syskonkväll, kvalitetstid är viktigt serru. Syster var mitt sovsällskap för natten, på morgonen gick vi en promenad och lyxade till det med att köpa färska frallor, man måste ju ladda upp inför kvällspasset på jobbet...Chloë Sevigny..

Återigen, fastnar man för något..Balmain Fall 2009..

Det där med modeblogg är inte riktigt min grej men fastnar man för något..Sugen på att flytta?..


Obbhult 14, Rolfstorp, Varberg

Utgångspris 18 000 000 kr
Jag undrar om hästen ingår..


Grill och partey i Onsala..
Igår kom fem fina vänner hem hit till Onsala, det blev grill och party för hela slanten.
Tack för en fin fredag!
 

 

 

 

 

  

Illustratör: Cassandra Rhodin..


Illustratör:
Cassandra RhodinHur snyggt hade det inte vart att ha en de här väggarna hemma då?Förutom att jobba som illustratör driver Cassandra även mini rodini som säljer barnkläder världen över.
Kolla in den fina bodyn och mössan som hon designat för att stödja Rädda Barnen, finfint!

Illustratör: Liselotte Watkins..


Illustratör: Liselotte Watkins

Bilkörning, bad och hemmagjord pizza i Onsala!..Innan jag gick och la mig för att sova igår brände jag en skiva som jag skulle kunna gasa runt till i Onsala, men är det inte självklart att jag glömde denna hemma? Fick glatt sätta på radion istället och tog tillsammans med syster min en ride in till Kungsbacka och handlade åt familjen. Efteråt blev det bad i röda holmen, riktigt behagligt varmt i vattnet nu så ett midnattsdopp är bokat! Nu blir det hemmagjord pizza, mums!Volvo..
Fattig student som jag är gick jag upp 06.00 imorse för att åka med far min hem till Onsala, jag har väl sagt att jag är ledig i två hela dagar? Fick stanna till i Kungsbacka och byta däck på bilen, någon miljöbov som är sugen på utökning i familjen?Lördagens destination: Brännö..
Nicole . Jocke . Maria. Simon . Marika . Olle
I solen med Nicole..


En fin kväll med fina vänner..