Onsdag..
Idag har jag och min syster varit hos kusin Jessica..

Mormor Gunvor
Moster Titti
Kusin Jessica
Kusindotter Nea

Mormor
Mamma
Barn
Barnbarn

 Nea och moster Titti.

 Kusin Jessica och Nea.

 Syster och Nea.

 

Neas nya favoritleksak, mobiltelefonen. Det fick stå ut med mycket dregel.


Fick en stor spegel med mörkbrun ram samt en pall med finfin kudde av moster Titti, hämtade även de tre borden hos moster Barbro. Tre bord i olika storlekar där man man gömma de mindre under den största, om ni fattar? Fick mig ett spel, då de inte var så supersnygga, och börja slipa när jag kom hem. Nu, någon timme senare med fruktansvärd smärta i handleden så har det minsta bordet blivit helt okej, om man jämför med hur det såg ut innan. Men det är roligt att fixa och dona, pyssla. Kommer bli snyggt sen när alla är färdiga, om jag blir färdig. Haha.Det nyslipade till höger är något snyggare va? Ska nog byta till nya mosaik/ kakelplattor också.."Bananfodral."Har alltid undrat över de där "bananfodralen". Måste man tänka på bananens form varje gång man är i affären för att man ska kunna ha den i fodralet? Har man med sig det för att vara säker? Alla bananer har ju faktiskt inte samma form. Och finns det ens någon som använder sig att ett sådant? Finns det de som skippar dagens banan bara för att den inte får plats? Vad är det som gäller egentligen? Haha. Bara några dumma frågor som jag nog inte är ensam om att undra över. Tidsfördriv det med. Jag har sååå roligt..

Millefiori..Nu har Mary skaffat sig en lägenhet. På riktigt. Nu är kontraktet påskrivet och golv och tapeter är valda. Flytten är planerad att ske i augusti, och det gör inget att det skjutits fram så värst. Jobbar ju i Kungsbacka i sommar, och att resten av tiden  tillbringas i Onsala klagar jag inte över..

På torsdag börjar nya mobilen fungera. Har du 3 så ringer du gratis till mig, så ring! :P

Har nu gått brevid tre gånger på jobbet. Känns helt okej inför nästa vecka. Det som kommer krångla är väl att hitta till alla, men det ordnar sig.. Goa arbetskamrater. Synd att en del av dem har semester när man väl jobbar på riktigt..

Imorgon tar jag och syster den svarta faran till Ullared, utflykt systrar emellan. Skämt åsido, angående faran. Den svarta är ingen fara. Men vi har haft en vit, en gul och en grön fara. Haha.
På onsdag, ska det mysas med mormor, och förhoppningsvis med kusinJosefine, Kusin Jessica och kusindotter Nea. Blir nog en promenad i Askim, härligt..
Askim påminner mig om en sak som jag och Jossan skulle gjort för längesedan. Vi kanske ska åka till driving rangen snart? Eller vad säger du? - Jag är sugen..

När man ändå är inne på golf så är det någon som snott med sig mitt golfparaply hem efter midsommarfirandet hos Johan, ge tillbaks det! Det storaa dyra paraplyet kommer garanterat att saknas här hemma.. Så typiskt va, den som tagit med sig det tänker väl inte på att den fick med sig fel paraply. Hoppas det kommer tillbaks. Haha.Gjorde ett halsband till Sarah i present. Vet inte ritkigt om hon förstod att jag gjort det själv, haha, men det är väl skit samma.. Vill du ha ett tips på var du kan köpa pärlor i lösvikt, kolla in sidan nedan. Man är som ett barn i godisaffären när man är där.. Linnégatan nästa?

http://www.millefiori.se/

där sitter sarah
söta lilla rara underbara...

Sony Ericsson K770i

Kort och gott. Mary har inhandlat en ny mobiltelefon. Och vilken färg hava denna pryl? Självklart, ni som känner mig väl, är den härligt orange. Eller henna bronze som den så fint kallas.

Sony Ericsson K770i:Nu har alla i familjen 3, vilket innebär gratis samtal oss emellan, bra när jag äntligen ska flytta hemifrån. Can't wait.

So long..


Kusindotter Nea.

   

 

Är hon inte fin?För flera år sedan hade jag en brevvän, vi brukade alltid skicka de största breven till varann som innehöll det mesta. Hon introducerade bland annat blandbandet, detta var alltså så många år sedan att man fortfarande kunde gå runt med bandspelare, då den där stora cd-spelaren var årets julklapp. Sjukt längsedan. Tror jag har kvar mormors gamla gula walkman. Här får ni iallafall ett smakprov som fastnade.
http://youtube.com/watch?v=EtGF2m102Wg&feature=relatedImorgon är det avenyn som gäller. Fotboll för hela slanten. Heja Sverige!!


Mami och Papi.


MarMalaids smycken..

Hemma i Onsala finns det en fin inredningsbutik.. Hittade diverese saker från märket MarMalaid.

En bok med kärleksförklaringar till din kära kanske?
Ja, jag vet, löjligt, men det är rätt sweet också..

   


  

 Pärlregn.


www.marmalaid.se

Skola, Coldplay, Majblomman och Ville...

Imorgon gäller det. Skolans sista dag för terminen. Första terminen av sju avklarad. Har gått sjukt fort.. Idag var det redovisning för projektarbetet som gällde. Sorgligt nog funkade inte ljudet till powerpointpresentationen så vårt visande gick åt skogen. Nä, det gick okej men inte alls som vi förväntat oss. Det är tråkigt att det blir så när man lagt ner mycket tid på det och är helnöjd. men next time.. Då ska Frollis, den könsneutrala utan byxor/kjol få sin plats i rampljuset. Haha.

Fick fixat Coldplay biljetter i måndags, kösystemet funkade otroligt nog på ticnet och tjugo minuter senare fanns det fyra biljetter bokade i mitten mittemot scenen åt mig, Therese, Sofie och Oscar. September månad är det som gäller! :)

Eftersom det endast var en halvdag som gällde idag tog jag en sväng förbi Majblomman. Så härligt att hälsa på. Detta året har gått så fort att jag helt glömt av att hälsa på, men nu blev det av, haha. Bättre sent än aldrig? Jag gick upp till stora avdelningen först, barnen kollade på mig, kände igen mig men kunde inte riktigt placera mig. Helt förstårligt. Så kommer jag ner till lilla, och alla barnen skriker: Mariaaaa. kolla här mina fina rosa skor. Maria: HEJ! Haha, helt stört. Hur kan de minsta komma ihåg mig men inte de största, det borde ju vara tvärtom? Men jag fick min förklaring, hade ju lämnat kvar min trygghetsbok! Den där boken som de minsta ska ha för att kunna känna sig trygga då de är på dagis. Den innehåller kort på sig själva och sina nära och kära. Jag som alltid ska pyssla och ha mig gjorde självklart ett exemplar till mig själv förra året, mest för att kunna ha under min utbildning. Tio poäng till det! Vilken grej att de har kollat i boken dessa månader och inte glömt av mig, haha. En härlig eftermiddag hos Majblomman blev det som sagt!

Min nya vardagsgrej nu när man har lite tid över är att ta med grannens hund på långpromenad. Självklart ner till Röda Holme för att låta Ville bada vid strandkanten. Haha, han är helt galen. Hoppa ner från bryggan och springa runt och anfalla all tång. Härligt när det vart så fint väder. För att inte bryta traditionen ska jag ge mig iväg nu med. 


Back in the days-..

image112