GRATTIS!..Idag fyller min kära
lillasyster 16 år. Grattis älskade du!
Odd Molly..


ODD MOLLY
 

 


Mary har köpt en knokka!..
Jag älskar att få saker på posten (blir dock mindre glad om det tar låång tid). Imorgon, förhoppningsvis, får jag hem min nya klocka, en
knokka, skitsnygg! Finns i flera olika färger men jag valde den enkla vita, men inget fel på den! Hoppas även att jag får hem korten från Välen, crimson har legat efter i sommar pga semestrar, så framkallningen har tagit längre tid än vanligt, men snart så får vi se resultaten, inte digitalkamera här inte!

Mojito!..
I fredags var det tänkt att jag och mor skulle på utomhusbio på dr. fries torg, men detta ställdes tyvärr in för vår del då vädret inte vart så lockande. Men vad gjorde det? Jag, mor och Emma tog oss ner till vasa och chez amis där vi åt god mat och drack mojito. En mycket trevligt afton med gott sällskap!


Fujifilm Fotobok!..
Läste på min kära systers blogg att Fuji har en otrolig kampanj där du som har en blogg får en gratis fotobok om du skriver 100 ord om just denna. Och hur fint är inte detta? Jag som älskar att göra mina egna fotoalbum kan testa på att göra detta på ett helt nytt sätt: på datorn! Det enda man behöver göra är att ladda ner och installera programmet, sedan har du fotoboken så att du kan ta hur lång tid som helst på dig att pyssla. Du kan välja hur många bilder du vill ha på varje enskild sida i boken, om du vill ha ramar och bakgrunder osv.  När du är klar har du två alternativ att välja mellan: antingen ladda upp den via hemsidan eller bränna ner den på en cd-skiva och skicka in den. Två veckor senare kommer du få hem den i brevlådan, hur smart som helst! Så vad väntar du på? Klicka in dig på Fujis hemsida
HÄR!Underbar onsdag med Matilda..

COLDPLAY!..
ROADTRIP..

Lisa . Sofie . Jenny . Maria

Göteborg - Gränna - Linköping - Borås - Göteborg

Semester, HELL YEAH!


Då var 2009 års sommarjobb avklarat. Nu blir det semester tills skolan börjar.
För övrigt har jag fyndat kurslitteratur, hur billigt som helst!

Dubbel vinkar farväl..


Söndagsmiddag hos Julia..

Julia . Sandra . Elias . Maria


Let's twist again!..
Igår bestämde sig jag, Jenny och Sandra för att svänga våra lurviga. Efter dagens jobb kom flickorna hem till mig. Vi lagade lasange och trianglar. Pimplade lite vin och laddade med grym musik. Tog oss sedan ned till packhuskajen där det blev bugg för hela slanten till Scotts, ni vet det där bandet från dansbandskampen (YESNO?). Kvällen avlutades med ännu mer dans på gräsplätten mellan Göteborgsoperan och nordstan..Bilder från Jenny:
Uppfriskande..


Söndagen spenderades i Kungsbacka där jag satt barnvakt för Edvin. Hans mor unnade sig själv med att följa med en vänninan till Ullevi för att se Madonna. Med den otur man har ibland upptäckte jag alldeles för sent att det varken gick någon buss hem till föräldrarna i Onsala eller pendel hem till Göteborg. Fick smått panik tills jag ringde min syster som kom körandes med sin svarta springare, tack älskade du! Det blev en minst sagt uppfriskande mopedtur klockan 01.00, att rekomendera om du vill vakna - kanske inte om strax skall sova, haha..Välen, hell yeah!..


Lördagen spenderades på Välen, i Jennys lilla kolonistuga.
En superduper mysig dag/ kväll med några av de finaste vännerna.
- Men det var väl ingen extraordinär smak?I like this music..


EXPLODING DOG

 

Fredagkväll i slottsskogen med arbetskamraterna och Nicole..

Kaffe och vattenmelon vid vattnet med Matilda..


Torsdagkväll i slottsskogen..

Sandra . Carin . Maria
Fikamys . Getingstick . Författare . Blöta rumpor . Majgårdengott

Onsdagkväll i slottsskogen..


hur coola är inte vi då?..

välen 090808

SVARA!


Älskade föräldrar..

U2 - MAGNIFICENT..

Myskväll med Dubbeltrubbel och Elias..