iWood!..
När jag väl har beslutat mig för att köpa en iphone så ska jag ha detta snygga skyddsetuiet med dockningsstation (låter som att man pratar om en rymdfärja) i ek. Jenny, du har frestat mig, jag är sugen!


MAGALUF!..


Äntligen, nu har vi något att se fram emot! Jag, Jenny och Sofie ska åka till Magaluf den 5e juni för sol, bad och drinkar! Hittade värsta snajsiga hotellet precis vid vattnet, stället känns perfekt för oss tanter som vill ha lite av varje men ändå inte dunkadunka långt in på morgonen (nä, usch, är vi tråkiga nu?). Men vem vet hur flippat det kommer att bli? Det går rykten om spanjors-jakt och strikta tider att följa.. sen ska vi ju försöka träffa Orup också! SJÄLVKLART!
Snyggaste datorn!..
Oturligt nog är min dator inte lika pigg som den brukar. Vet inte riktigt vad det är för fel på den. Batteriet är kasst så sladden måste vara i hela tiden och varm är den, som en brasa. Den låter konstigt och börjar nu bli segare än segast. Ber till gudarna att den håller sig vid liv en längre tid, min ekonomi pallar inte att köpa en ny dator, inte efter bara 2 år?! OM jag nu skulle vara tvungen att köpa en ny, då vill jag ha den här! Hallå, bättre dator till Mary går inte att hitta, haha. 

 


 


Sanningen om Kungsbacka..Kungsbacka
Hemköp i Onsala rånades på fredagskvällen av två maskerade och beväpnade män. Enligt polisen tvingades personalen in i ett rum och bakbands medan rånarna letade efter pengar. Av allt att döma kom gärningsmännen inte över hela kassan vid kuppen, men var borta när polisen kom. Ingen av de anställda skadades fysiskt vid kuppen. Där ser man.


Guldmedlem SF!..Ser ni guldbokstäverna? Mary har blivit guldmedlem på SF. Hell yeah!

Så om du är en riktigt bra kompis kanske du blir bjuden på bio under 2010. Vem vet?

out for a walk..
Alternativ nyårsafton!..
Fredagen började i skolan och inkluderade kursens avslutande tenta. Snabbt och smärtfritt gick det, tack och lov för det. Efter en stund på stan begav jag mig hemåt för ett uppfriskande bad. Gjorde mig iordning inför kvällens bravader. Alternativ nyårsafton hos Jenny på rosengate, tre rätters och bubbel med tjejerna. Kvällen vart riktigt lyckad och innehöll mycket skratt. Fick äntligen kollat på inspelningen från halloweenfesten, intressant att höra vad folk hade att säga och minst sagt underhållande att se på alla människor hur kvällen gick mot sitt slut.. Sen fick jag ju träffa Håkan för första gången, Jenny och Sebastians katt, moster Maria är stolt! Ja, sen har jag ju fått surroundsound också! Kära bror var här och hjälpte mig, äntligen är det riktigt ljud hos Maria, välkommen hit på filmvisning!

 Mary likes..

Odd Molly Spring & Summer 2010

ÄNTLIGEN!..


Äntligen är mitt hem komplett! Har nu ett superfint mörkbrunt fusion-bord från IKEA! Hittade det på blocket och det kunde inte bli bättre än att säljaren bodde i Onsala och var bekant med mor min. Mina föräldrar var så underbara att de åkte och kollade på bordet, köpte det och tog med sig det hem till sig. Så idag kom de hit och lämnade det och titta så snyggt det blev! Ett mer praktiskt bord går nog inte att hitta. Stolsryggarna är formade efter bordets hörn vilket gör det mindre än ett vanligt bord. Och nu tänker ni säkert att det är obekvämt, men nejnej, det är inte alls obekvämt! Faktum är att man får det väldigt rymligt då man sitter i ett hörn, man får sitt space om man säger så! När jag fick klartecken att bordet var mitt, mitt, mitt gick jag självklart till lagerhaus där jag köpte bordstabletterna jag kollat in, perfect! Tack för all hjälp mina kära föräldrar - love you! <3


minnen..


S - N - Ö - S - T - O - R - M - ? - . - .
Fillidutter..


Denna charmiga burk fick jag av min fina syster i julklapp, och den är fylld med fillidutter! Det där med att vara nyttigare under 2010 kommer jag definitivt att satsa på, men fillidutter kommer jag att fortsätta äta, haha. Riktigt fult namn för övrigt..

 Be mine..
 

 


 


Nyårsafton!..
Då var det dags att fira in det nya året och till skillnad från att vara en engagerad tonåring kände jag mig rätt tråkig denna gång. Min första tanke var att stanna hemma och kolla på film, men efter att ha hittat en Malin och senare en Sarah som inte heller hade något att göra så fixade vi in oss på en fest dagen innan.

Tog det rätt lugnt under dagen, sov ut och badade, och lagom till att jag skulle fixa iordning mig hade jag första parkett till GPs nyårsfyrverkerier som gick av stapeln klockan 17.00 - vackert! Kan man bo på en bättre plats i Göteborg? Jag älskar min lägenhet! Vandrade ner till mataffären och mötte upp mina nyårskamrater, inhandlade kvällens ingredienser och någon timme senare satt vi ner vid bordet och åt tacos (?) och drack sommardrinkar (!). Sandra som så flitigt hade jobbat under dagen kom senare och gjorde sig iordning och vid 22.00 tog vi oss alla ner till 2a långgatan och vänsterpartiets (?) lokal där festen höll hus. Eftersom att det var Sandras vän som anordnat denna fest kände varken jag, Malin eller Sarah någon speciellt väl vilket resulterade i att vi alla tre kände oss som mobbade barn, men misstolka inte, vi hade trevligt så länge det varade! Eftersom att vi kände att vi ville njuta av alla fyrverkerier som Götlaborg hade att erbjuda begav vi oss vid 23.30 med siktet inställt på Skansens krona. Vi vandrade alla trapporna upp, tillsammans med en stor skara av Göteborgs invånare men fick stanna vid sista trappsteget. Det är klart att man inte hade tänkt på vilket väglag det var där uppe på toppen, tro mig när jag säger att det var kaos med isbanor från alla håll och kanter. Jag hittade en lyktstolpe att klamra mig fast vid men alla andra människor klättrade i gräset för att komma högre upp eller åkte kana för att det var så halt. Gångbanan var istäckt så enda sättet att ta sig längre upp var att klättra upp på muren (där alla stod och tittade) eller ta av sig skorna och klättra upp i gräset (Sarah). Haha. Eftersom att jag höll balansen mot min kära lyktstolpe fick jag agera livlina åt resten av folket. Det var iallafall underbar utsikt och vi firade självklart detta ögonblick med skumpa och skratt! Träffade också Matilda och Michael, de var dock några av de få människor som klarade av att klättra högre upp, med skorna på! :)

Efter ett tag valde vi att avlägsna oss men just precis var det en kille som inte fått stopp när han åkte på isbanan vilket resulterade i att han fortsatte ner för några trappsteg och fick så ont i ryggen att han blev liggandes. Sarah tog tillfället i akt att ringa 112 för första gången i sitt liv och efter guidning av sos kunde den extremt alkoholpåverkade killen ställa sig upp utan andras hjälp, han hade ont men verkade klara sig rätt bra ändå. Intressant var det att folk skulle leka låtsasdoktorer. Den första killen som var på plats för att hjälpa till började slänga runt hans ben för att se att han kunde röra sig, efter att han sedan frågat vart kille hade ont och killen svarat: ryggen började han vrida och "slänga" runt hans huvud. Inte riktigt vad jag hade gjort om någon låg ner och haft ont i ryggen kanske.. En annan kille som var aningens koko i huvudet var han som tog fram kameran och började ta kort på killen, när alla började skrika på han så försvarade han sig med att han dokumenterade, strax efter sprang han ner för trapporna, antagligen av skräck för alla dödsblickar han fick.

Iallafall, när läget var under kontroll gick vi mot hagakyrkan där tjejernas spårvagn gick ifrån. Efter att ha vinkat hejdå begav jag mig hemåt för att sova, har ju jobbat idag! :) Imorgon ska jag sova ut, städa lite och sedan få besök av Lisa, movietime it is! Nu blir till att sova!GOTT NYTT ÅR ALLA UNDERBARA!