Härlig avslutning på kvällen att få se kus...

img_0723 (MMS)

Härlig avslutning på kvällen att få se kusinen medverka i ballar av stål!


Titta vad glad lillgrabben blev! Hittade d...

img_0716 (MMS)

Titta vad glad lillgrabben blev! Hittade denna arla gungkossan i en butik vid kronhusbodarna, enda exemplaret! Lätt den bästa julklappen för i år!


Njuter av lite "ledighet" från skolan. Fin...

img_0682 (MMS)

Njuter av lite "ledighet" från skolan. Finns inget bättre ställe att vara på då än i Onsala, med familjen! Imorgon firas julafton hos kusinen och hans familj i Torslanda. På juldagen skall familjen och brors tjej vara här och fira fars födelsedag. Julbord och julklappsspel blir det också!


Yann Tiersen - Comptine D'un Autre Été, L'asprès-Midi
 

 


 


SMS-inlägg

img_0653 (MMS)


Var som sagt på Robyn i fredags, i ett ful...

img_0647 (MMS)

Var som sagt på Robyn i fredags, i ett fullsatt trådgårn! En grym konsert, Robyn ägde scenen! Måste säga att fredagen med Emma var en av de bästa kvällarna på länge! God middag, grym konsert och sjukt rolig utekväll! Tummen upp!


Innan Robyn konserten i fredags blev jag b...

img_0638 (MMS)

Innan Robyn konserten i fredags blev jag bjuden på middag av underbara Emma! Det blev väldigt god thai mat på S.P.I.C.E, södra vägen!


Gick förbi götaplatsen i fredags och fick ...

img_0637 (MMS)

Gick förbi götaplatsen i fredags och fick se julfilmen som visas på konstmuseets fasad! Väldigt mysigt när så många samlas för att uppleva julen i Göteborg, passa på att gå dit innan innan nya året börjar!


Om jag hade vart rik..


Om jag hade vart rik så hade jag köpt allt detta från net-a-porter!Missoni
MARCHESAPROENZA SCHOULER


BURBERRY
HALSTON HERITAGE

Man kan ju alltid drömma!

Tidningskungen!Har nämnt tidningskungen en gång tidigare i bloggen men nu gör jag det igen! En smart hemsida där du kan hitta en tidningsprenumeration till alla i familjen. Mode, interiör, foto, vetenskap eller barnsliga serier - you name it! Det bästa är ändå att du kan köpa denna
julklapp in i sista minuten, klicka bara hem den innan Kalle Anka så är julafton räddad!

 

 


 
Ville bara dela med mig av denna underbara...

img_0453 (MMS)

Ville bara dela med mig av denna underbara bild som togs under årets julpysselkväll. Bror, hans tjej samt Hasses hund!


Idag förgyllde Matilda min dag! Möttes upp...

img_0449 (MMS)

Idag förgyllde Matilda min dag! Möttes upp efter skolan och åt middag på soup and bagel på södra vägen, därefter blev det ett kallt men mysigt besök på Liseberg! Värmde oss med Taubes värld och stötte på en sliskig försäljare. Fick för oss att besöka gasten men upptäckte att det var stängt efter att vi köpt biljetter. Blev en åktur i sagoslottet istället, såå romantisk! Åkte hem och tog mig ett varmt bad, underbart att ha badkar när kylan slår till!


Den som väntar på något gott.. Det ska bli...

img_0450 (MMS)

Den som väntar på något gott.. Det ska bli spännande att se reaktionerna när vissa utvalda upptäcker vad jag och syster har hittat på för hyss!


Lucia Movie Night 2010!

Inatt var det dags för årets Lucia Movie Night. Ett bra påfund som är helt klart värt pengarna och tiden, trots att man känner sig väldigt schleten dagen efter (läs idag). Kvällen började, precis som förra året, med glögg, clementiner och pepparkakor i foajen. Därefter intog vi våra platser för att få information om nattens händelser samt för att få beskåda ett luciatåg i en nedsläckt biosalong. Första filmen som visades var Easy A, en bättre high school film. I första pausen blev det kall pastakycklingsallad och dricka, en längre trailer av Tron i 3D samt olika tävlingar (bl.a en där vinsten var en date med en i personalen som fyllt/ fyller 25 år). Andra filmen var Ben Afflecks The Town, en bra actionrulle om bankrånare i staden Charlestown. I andra pausen bjöds det på snacks och dricka, samt fler tävlingar. Tredje och sista filmen var Love, and other drugs. Även denna en bra rulle där Gyllenhaal och Hathaway förvånar. Summan av kardemumman är BRA! Är väldigt nöjd med nattens överraskningar. Hade mina aningar om vilka filmer de skulle visa, men jag prickade inte in en enda, är dock inte ett dugg besviken över detta! Har smidit planer om att satsa på VIP nästa år, men vi får se hur det går då lucia är en stor dag i förskolans värld..
Igår var det dags för stian girlz julbord!...

img_0438 (MMS)

Igår var det dags för stian girlz julbord! Knytjulbord som mättade alla magar, alldeles för många shots, ivrigt julklappsspel och ett spännande quiz à la Haneson. En mycket trevlig kväll tillsammans med finaste vännerna! Tummen upp!


Marys första egna pepparkakshus!

img_0398 (MMS)

Marys första egna pepparkakshus!


Så kan det gå när kristyren till pepparkak...

img_0389 (MMS)

Så kan det gå när kristyren till pepparkakshuset används till annat..


Då var lucia movie night bokat, betalt och...

img_0374 (MMS)

Då var lucia movie night bokat, betalt och uthämtat! Najs!