Valborg!

img_1281 (MMS)

Idag har varit en bra dag! Att starta dagen med att sova ut, utan att en klocka ringer, det är fint det! Vid 18 mötte jag upp Lisa, Matilda och Michael för att se årets cortege, man måste ju passa på när det är folkfest! Det kändes verkligen som att det var sommar och att man var ledig från jobb och skola! Efter cortègen gick jag och Lisa upp till Landalaberget för picknick och en massa prat! Nackdelen med att det inte riktigt är sommar ännu är att det är rätt så kallt när solen gått ner, vi härdade ändå ut till 22 och gick sedan in till mig för att värma oss och mysa i soffan! En perfekt ledig dag med finaste vänner!


HELLO!...

img_1249 (MMS)

HELLO! Hur najs hade det inte varit att ha dem i sin trädgård? Tror att jag ska köpa en till mor och far, haha!


Nu skall det grillas, perfekt avslutning p...

img_1237 (MMS)

Nu skall det grillas, perfekt avslutning på en fin helg!


Har tillbringat långfredagen hemma hos mor...

img_1225 (MMS)

Har tillbringat långfredagen hemma hos mor och far i Onsala. I riktig Holmbergs anda blev det jakt efter påskägg i trädgården Jag tror nog att detta uppskattas snäppet mer av föräldrarna än av oss barn, särskilt mor som står och hoppar av ivrighet för varje lapp som hittas! Haha, lika roligt varje gång, och nästa år har far min sagt att det ska bli riktigt svårt, återstår att se! Har avrundat kvällen med BB. King och Leonard Cohen, braa musik! GLAD PÅSK!


Coolt att Robyn är på framsidan av amerika...

img_1216 (MMS)

Coolt att Robyn är på framsidan av amerikanska Elle! Precis som i Sverige så har US ett annat, snyggare, omslag för prenumeranter. Robyn finns med på en del av dessa då de vill lyfta fram kommande stora stjärnor! Helt rätt!


VÅR!

img_1203 (MMS)

VÅR!


Mycket bra program! Kolla in TV3 på söndag...

img_1197 (MMS)

Mycket bra program! Kolla in TV3 på söndagar 20.00!


Lördagen blev inte riktigt som vi planerat...

img_1189 (MMS)

Lördagen blev inte riktigt som vi planerat. Efter middagen hos Matilda begav vi oss till bror, Terese och annat gott folk för lite förfest. Tog bussen in till Sticky och hamnade framför klubbscenen för att se bandet United we stand, bra! Efter de slutat var tanken att vi skulle gå upp för trapporna till top floor för att se Royal Republic men istället fick vi en dörr i ansiktet, kul! Väldigt professionellt av dem att släppa in så mkt folk att hälften missade bandet de kom för att se. Försökte få en förklaring av vakterna men ingen hade ngt vettigt att säga, finns tydligen ingen högre uppsatt man kan kontakta heller, intressant! Försökte få våra pengar tillbaka eftersom att vi inte fick det vi betalat för men nej då, det hade tydligen gått för lång tid efter att vi betalat. Förstår inte att de lyckades med detta, ett ställe som Sticky borde väl ha erfarenhet av sådana situationer att de ska kunna förebygga att ngt sådant sker, och om inte annat ha en handlingsplan att agera efter om det oväntade inträffar. Kasst är vad det var och är! Nåväl, får väl se om det blir ngn artikel i GP om detta, haha! Idag har jag slappat och sökt jobb hela dagen. Imorgon blir det att plugga, plugga, plugga när Sara har slutat sitt jobb! Hoppas att ni har haft en bättre helg mina vänner!


kgdesign.se


Kämpa för varenda unge!


Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på. Eller tittar bort.
Unicef kämpar för att alla barn ska få den barndom de har rätt till. Men de behöver din hjälp.


Köp
UNICEF- nålen på H&M, Apotek Hjärtat eller Expert,
SMSa UNICEF till 72 900 för att skänka 50 kronor eller bli Världsförälder, 100-300 kr i månaden.


fvu2010-150x200 fler-foraldrar-pojkar-bla_1009ef4Nackdelen med att vara på loppis är att ma...

img_1177 (MMS)

Nackdelen med att vara på loppis är att man gärna vill fynda, inte bara sälja gammalt strunt. Det enda som jag köpte under gårdagen var dessa örhängen, och jag är nöjd! Billiga och snygga!


Startade dagen på kommersen. Trots galna p...

img_1153 (MMS)

Startade dagen på kommersen. Trots galna prutare fick jag ihop en go summa. Fortsatte med födelsedagsmiddag hos mormor och nu sitter  jag med Lisa och Jenny och dricker drinkar! Ha en bra lördag alla fina!