Söndag: Onsala..Jag klagar inte över att åka till Onsala när det är så fint väder som nu. Underbart att vara här under sommaren. Har gått på en promenad med syster och Ville. Ätit grillat med familjen. Åkt till västra hagen och hälsat på Sarah. Ätit glass och jordgubbar. Spillt rödvin på min vita klänning - några stående ovationer? Nu ska jag kolla på A beautiful Mind och slutet av Big fish, sedan blir det skönhetssömn inför pluggandet hos Calzone imorgon. Blir även öppet hus på förskolan, måste ju visa föräldrarna vad barnen åstadkommit under temaarbetet med alla färger!

Lördag: Förfest hos Anders o Emma + Utgång..Vad gör man inte för att vara bekväm? Jo, man tar med sig sin datorn ut på berget, solar och kollar serier. Ville ju ta det lugnt inför kvällens bravader. Tog mig senare hem till Anders och Emma, där blev det förfest. Spotify för hela slanten och ett tappert försök till ölspelet? Tog oss ner till stan, dansdansdans, sedan hemgång -återigen- då det ljusnat och fåglarna kvittrar för fullt..
Fredag: Student, bio och skybar..Inlämningen av fördjupningsarbetet i torsdags resulterade i sovmorgon på fredagen. Sedan var det äntligen dags för kusinjosefine att ta studenten - Grattis, det var du väl värd! Bror och jag åkte till heden för att hämta upp den glada studenten som åkt upp och ner för avenyn ett antal gånger, då var det svårt att låta bli att minnas sin egen dag. Tänk att det var tre år sedan man själv slutade gymnasiet, tiden går så sjukt fort.. Dagen fortsatte med studentbjudning i Askim, senare 3D-bio (my bloody valentine - inte värd besöket) och ett besök på sky bar..

(Snodde dina bilder Emma, hoppas det gick bra!)

work of art..


här är jag..Plugga på..Det börjar arta sig. Mötet med vår flummiga lärare gick hur bra som helst så vi hade party i bilen hem till Calzone idag. Imorgon satsar vi stort, och sen får det vara nog. Tack och lov..Tog en sväng in till kungsbacka idag, skaffade mig nödvändiga saker, sedan till mors jobb. Hann äta middag sedan var det dags för ett besök på gamla högstadieskolan. Anledningen till att jag, Lasse Kronér och Kim från Arvingarna var där var för att se någon i vår familj sjunga i kören. Det var ABBA tema och jag lovar att Jenny, Sofie och Britney hade trivts om de suttit brevid mig i aulan. De var grymma, mest min älskade syster som jag är så stolt över - love you..

Fördjupningsarbete under process..Allt är okej här, vi tog en restresa så vi befinner oss just nu i en autentisk badmiljö med väldigt snygga informella badvakter. Drinkar gör det hela lättare. Vi har vågat språnget. (Harlen, 1996). Ur ett sociokulturellt perspektiv mår vi bra. Vi har lärt oss att förstå barns tankar (Pramling, 2000) Enligt Carlgren (1999) befinner vi oss i en fin lärande miljö. Inled oss icke i frestele, och fräls oss ifrån ondo - SKÅL!Man får inte roligare än vad man gör sig..

Studentbal..I torsdags var det kusinens tur att åka till marstrand för studentbal.
Titta så fin hon var!
 

Middag hos mormor!..Snow Patrol!..

Lyckoslanten?..Fredagskvällen tillbringade jag med Nicole och Claudia.
Film + jordgubbar+ glass.
Ger den dig tur?


Out for a walk..
Igår var jag och fina Lisa på promenad.
Slottskogen, linné, skansens krona och haga.
Göteborg.Diana +..
Denna kameran står på min inköpslista.

Diana +

Mary goes Vallda..Jag har väl nämnt att min basgrupp is the shit, vi äger. Ibland är det sjukt vad tur man har som hamnar med tre vettiga människor som man kan arbeta tillsammans med utan problem. Tillbringade tisdagen och onsdagen hemma hos Calzone i Vallda, vår möteplats då vi har arbeten att skriva. Denna gång var det praktik, intervju om naturen, kretslopp och maskar inför vårt fördjupningsarbete. Detta resulterade i mycket, blandannat maskjakt, haha, ibland är det enkelt att underhålla sig..

Matthew och masjävlar..Idag var det ett tappert försök till att studera på fyren, gick sådär. Sysselsatte oss med Matthew kollektionen istället. Dagen fortsatte senare med lägenhetsvisning i Masthugget, följde med Simon som är på jakt. Man kan undra varför man inte har bättre koll på sin stad för? Resten av kvällen har spenderats framför tvn, har sett filmen som beundras av torvatöserna: Masjävlar.

- Du, det här är ingen jävla arbetsplats där man kan komma och gå som man vill. Det här, det är livet.home sweet home..


Partey hos Jose och Malin..


Äntligen helg..


 
Imorse var det till att stiga upp 5.30 för att åka till Kungsbacka och jobba med kidsen. Blev en lugn dag med få barn. Vi sysselsatte oss när regnet öste ner, gjorde trolldeg och fruktsallad. Mys.

Efter jobbet blev det afterwork och hockey tillsammans med Malin och Sarah.


Dags för en date med tvättstugan kanske?..
Hemtentan är inlämnad och man börjar känna sig någorlunda mänsklig igen, bara fördjupningsarbetet kvar sedan är det sommarlov inklusive jobb som väntar..

Igår tillbringade jag den största delen av de vakna timmarna tillsammans med Nicole. Vi kollade film, gjorde pannkakor och tvättade.. Hon fixade även naglarna på mig, sedärja..
Idag blev det besök hos kusin Jessica. Åt middag med henne och Nea, söta kusinbarnet. Jessica, den hurtbullen, skulle springa vårruset i slottskogen och jag blev tillfrågade att passa Nea under tiden. Det hela slutade med en liten släktträff. Efter ett bra lopp av Jessica åkte jag och kusinjosefine hem till mig för att värma oss, blev så joggingsugen av att se alla duktiga i slottskogen så jag drog med kusinjosefine på en runda i landala, guldheden och linné. Unnade oss sedan en sen middag, det var man väl värd?Valborg..

 


 

Igår var det fix och trix hela dagen. Nicole kom hit och lånade tvättstugan och det hemliga projektet är snart fullbordat efter allt som gjorts. Efter vandrade vi ner till vasa där flera vänner var och kollade cortègen. Tog oss senare mot linné, handlade mat och hamnade tillslut på en filt i slottskogen bland alla andra göteborgare.