Då har man fått vila upp sig i Onsala, all...

img_3375 (MMS)

Då har man fått vila upp sig i Onsala, alltid lika välbehövligt och mysigt! Nu är det dags att bege sig in till stan för loppis och filmkväll med Lisa!


Håller man ögonen öppna finns det en hel d...

img_9132 (MMS)

Håller man ögonen öppna finns det en hel del lappar runt om i staden. Att kommunicera i tystnad..


Claddagh-ring!

 


Ända sedan jag såg denna ringen i en film så har jag fastnat för den och dess budskap! Fint är det!Claddagh-ring är en traditionell irländsk förlovnings- eller vigselring. Namnet kommer från en irländsk stad, Claddagh, som ligger strax utanför Galway, Irland. Man har lyckats spåra ringens historia till 1600-talet.

Ringen är i form av en hand som håller i ett hjärta krönt med en krona. Ringen symboliserar olika saker beroende på hur den bärs, det finns tre sätt som följer nedan:

  1. Om ringen sitter på höger ringfinger med hjärtat pekande mot fingertoppen innebär det att man inte har någon partner eller någon att dela sitt liv med.
  2. Om ringen sitter på samma hand och finger men med hjärtat pekande mot kroppen, alltså motsatta hållet, innebär det att bäraren är förälskad eller tillhör någon.
  3. Om ringen sitter på vänster ringfinger innebär det att bäraren är gift eller förlovad.Finns inget bättre än att andas in frisk l...

img_9356 (MMS)

Finns inget bättre än att andas in frisk luft under en långpromenad i solskenet, med den bästa musiken i öronen!