Egen chokladprovning hemma is the shit!

img_0368 (MMS)

Egen chokladprovning hemma is the shit!


Ho, Ho, Ho!

img_0361 (MMS)

Ho, Ho, Ho!


ODD MOLLY PRE- SPRING 2011!


Då var det dags igen. Mary likes
Odd Molly!
Värk!


Nu ska jag värma min vetekudde, ta ngr värktabletter, smörja in ryggen med tigerbalsam och be till gudarna att värken försvinner så att jag kan få en god sömn! En av det negativa sakerna med att bo själv är att inte kunna tvinga någon att massera en..


 


Ja, tack!


Dessa kommer att införskaffas inom en snar framtid!
Håkans bok är jag väldigt sugen på att plöja igenom, med stora förhoppningar på att den väcker lika mycket känslor som river en vacker dröm videon- heja Göteborg! Winnerbäck boxen är lika spännande som en godisbutik är för ett barn. En riktig surprise med allt och lite till. Och vem vet, boken med innehållande ackord kanske får mig att damma gitarren och spela en trudelutt? Det var ju trots allt hans låtar jag spelade och sjöng (?) till då mor och far stod och tjuvlyssnade vid dörren hemma i Onsala..


 

 


 


Varför inte?


Beverly Hills 90210 The Complete seriesGunnebo slotts julmarknad!


Du kanske missade Tjolöholms julmarknad precis som jag? Då tycker jag att du ska ta dig till Gunnebo slott i helgen! Passa på att lyssna på kören, låt tomtemor läsa en saga för dig, åk en häst- och vagnrunda och gå sedan på slottsvisning. Men glöm för bövelen inte att köpa kaffe och bröd av mig! Erbjudandet gäller endast söndag, så kom dit och ge mig en värmande kram! :) 

 


 


Årets första julklappar är inslagna! Hmm, ...

img_0349 (MMS)

Årets första julklappar är inslagna! Hmm, vem kan dessa vara till?


Aningens tidigt men vad gör det? Ikväll ha...

img_0341 (MMS)

Aningens tidigt men vad gör det? Ikväll har jag och Sandra haft en myskväll: kollat film, tjötat och druckit glögg!


Är det något jag älskar att göra så är det...

img_0333 (MMS)

Är det något jag älskar att göra så är det att gå på konsert. Igår var det dags för Funeral for a friend och Bullet for my valentine. Efter att ha stått i den längsta konsertkö jag nånsin skådat var det dags. Kan inte påstå att det var den bästa konsert jag varit på. Ljudet sög och Bullet var mycket bättre när de spelade på sticky för några år sedan. Var mer impad av förbandet.. Nåja, ibland blir det inte som man tänkt sig, kvällen var dock trevlig i övrigt!


Ge blod!

img_0247 (MMS)

Ge blod!


Denna helgen har varit väldigt trevlig! I ...

img_0242 (MMS)

Denna helgen har varit väldigt trevlig! I fredags var det släktmiddag hos mormor, med allas respektive. Igår var jag hemma hos familjen Studt, där ssk Jenny firades av släkt och vänner. Denna dag startade med ett besök på Liseberg med Emma, visst var det aningens tidigt men väldans mysigt! Sedan bar det av hem till Sandra där vi, tillsammans med Malin och Sandra, tittade film och tog det lugnt! Nu är det dags att ladda batterierna för kommande vecka är fullspäckad med plugg, träning, födelsedagsfirande och konsert!


Nostalgi..


Har precis upptäckt att de gamla tv-serierna
tre kronor och skilda världar kommer att släppas på DVD inom en snar framtid. Dessa måste man ju investera i, bara för att! Första boxen av tre kronor finns redan att köpa (resterande boxar släpps inom ngr månader) men skilda världar kommer vi att få vänta på tills den 23 mars 2011. Nostalgi!

 

 Snön har kommit!

img_0209 (MMS)

Snön har kommit!


Bling, bling!
Efter att ha städat bort lördagens fest samlades hela familjen för att äta middag och tårta tillsammans. Lika trevligt som vanligt, men jag drog säkerligen ner stämningen p.g.a alldeles för lite sömn. När vi sedan skulle hem fick jag skjuts av bror och snäll som han är hjälpte han mig upp med alla mina blommor och presenter. Efter en liten stund skulle jag ringa hem för att tacka för allt men hittade självklart inte min mobil.  Sprang runt som vilsen höna i lägenheten och vände upp och ner på allting. Drog upp datorn för att kunna nå min bror så att han kunde gå ut och kolla i bilen, där jag hade den senast. Hade dock ingen ro i kroppen att vänta tills datorn startat så jag drog på mig skrona och sprang ner till parkeringen. Och vad är det som ligger där i en liten lövhög, jo självklart min mobiltelefon! Det är bara att tacka gudarna att man hade sådan tur, vem som helst hade ju kunnat plocka upp den där på parkeringen! Så, när vi ändå är inne på att snacka mobiler ska jag visa mitt nya skal som jag fyndade på ge-kås i fredags! Så jäkla snyggt va! Tack alla fina!
 


 


Halloween!


Igår var det dags för årets halloweenparty och precis som förra året blev det grymt lyckat! Sjukt bra utklädnader, en massa dans och de bästa människorna! Det lutar mot att detta kommer att bli en återkommande höstfest, så håll i hatten, nedräkningen har börjat och om mindre än ett år blir det ferre igen! Tack alla fina för eran närvaro och alla blommor och presenter! Fler bilder kommer (förhoppningsvis) snart!

September - Mikrofonkåt!
 Idag har jag tillbringat större delen av d...

img_0195 (MMS)

Idag har jag tillbringat större delen av dagen med Sandra och Malin. Har, med onda fötter, vandrat runt på Frölunda torg, ätit sushi och fikat. Fick det finaste armbandet i för tidig födelsedagspresent! Imorgon skall jag och mina girls till Ullared och på lördag är det äntligen dag för fetaste Halloween partyt!


Haha, underbart! På lördag är det PARTEY!

img_0186 (MMS)

Haha, underbart! På lördag är det PARTEY!