framtidsplaner och bussar..
vet inte riktigt hur mina framtidsplaner ser ut. som en dimma kanske? möjligt att jag åker iväg till ett främmande land och är au-pair i ett år? just nu känner jag mer för att hitta ett nytt jobb och varva det med lite resande.

bussresan från jobbet i söndags var minst sagt händelserik. eftersom de inte sätter in extrabussar under gothia var det fullt från första hållplats hela vägen in till kungsbacka. det blev allsång, rätt underhållande ändå..
apropå bussar skedde det en krasch när jag åkte från jobbet förra veckan. busschaufförens konversation med sin vän resulterade i att han alltför sent och vid fel ställe på vägen tvärbromsar, postlastbilen som körde bakom åkte rätt in i baken på oss och lämnade ett stort hål. är det inte änglavakt att jag som från början satte mig längst bak flyttade fram då det "kändes fel".. haha, sjukt stört.

total, klubb total
gårdagen var minst sagt rolig. ännu ett fotojobb på sticky där kvällens spelning med a softer sin var riktigt bra! party för fullt blev det, och en galen färd hem till lisa bror henke där nattfösarna var på sin plats..

imorgon blir det winnerbäckkonsert, hoppas på fint väder..
kändisar..
det är rätt sjukt hur uppjagad man kan bli av att träffa kändisar, så häftigt är det väl ändå inte? kommer ihåg när min mamma var dagmamma, när hon tog hand om tommys son, det var stort för mig eftersom tommy är trummisen i arvingarna - mitt då största favoritband. några år senare träffade jag på carola när hon skulle ta sig en runda på gräppås golfklubb. jag sprang efter henne för att få hennes autograf - tjena, hallå? senast som idag träffade jag på jakob eklund och marie richardson, de bor på kära frillesberg ett antal nätter och jag är deras städerska. haha. och det var ju mycket att komma med..

på torsdag blir det fotojobb på sticky och på lördag är det winnerbäck konsert som gäller..the berndt..var vimmelfotograf på sticky i torsdags. the berndt som vann göteborgstalangen stod på scen!

the berndt


helt underbart är det med sovmorgon, tacka vet jag lediga dagar. har äntligen tagit tag i mig själv och börjat träna också. vart iväg på en tripp i kungsbacka. köpt en tröja, en filmbox och ett fotoalbum för alla kort från balen och studenten så nu är det min tur att få stökigt i rummet efter allt pysslande. robbie williams var det i lördags, lyssnar inte på honom speciellt mycket men det var en fräck show, väl värd besöket. strax blir det en tripp till badbryggorna - årets första dopp med grannen, det var på tiden måste jag säga. men ingen badkruka här inte..

thanks for listening - over and out