Idag fick jag dessa silikonfodral av min b...

img_1411 (MMS)

Idag fick jag dessa silikonfodral av min bror. Han är grym på att fynda! Ingen är den andra lik men båda är Mary, så snygga!


Idag har jag varit i Onsala och firat värl...

img_1407 (MMS)

Idag har jag varit i Onsala och firat världens bästa mor! Riktig söndagsmiddag med en god sommartårta till efterrätt! Mums!


Där har vi den, min lärarpinn. Beviset på ...

img_1392 (MMS)

Där har vi den, min lärarpinn. Beviset på att jag är färdig med min 3,5 åriga utbildning! Maria Holmberg, förskollärare! Haha, helt sjukt! Kommer nog ta ett tag innan det går in i huvudet, ingen mer skola (på vääldigt länge iallafall)!


Grym film, se den! Eller ännu bättre, om d...

img_1368 (MMS)

Grym film, se den! Eller ännu bättre, om du har en iphone kan du ladda ner hemmakvälls app och ta del av erbjudandet som gör att du kan köpa den för 29kr!


Tillbringar helgen i Onsala. Skönt att kom...

img_1350 (MMS)

Tillbringar helgen i Onsala. Skönt att komma hit och ta det lugnt, promenera ner till vattnet och hjälpa till i trädgården. Nu är köket snart helt färdigt och poolen är på gång, lär ju hänga här i sommar. Fast det är ju inget ovanligt, hänger ju redan här så ofta det går. Love mami och papi! På onsdag är det dags för opponering, fick det arbete vi ska ge respons på igår och vilken överraskning, det är skrivet på engelska! Well well, sista racet nu! Det blir den sista sommaren på äldreboendet sen blir det något nytt, spännande och lärorikt som händer! Hoppas att allt är bra med er, min lilla skara läsare!


Det är alltid lika roligt att få paket, äv...

img_1343 (MMS)

Det är alltid lika roligt att få paket, även om man vet vad det är i! Att skicka brev är verkligen underskattat, hur spännande är det inte att det ligger något och väntar på en på dörrmattan när man kommer hem!


Då var det färdigt! Efter flera veckors sl...

img_1316 (MMS)

Då var det färdigt! Efter flera veckors slit varav över 12 timmar i skolan idag. Examensarbetet är INLÄMNAT! Det har varit jobbigt, roligt, kämpigt, givande, spännande, sömnigt, intressant och det har framkallat många tårar, nästintill alla på grund av trötthet och roliga skämt! Nu är det (förhoppningsvis) bara opponeringen och lite komplettering kvar sen är jag efter 3,5 år äntligen förskollärare! Gött mos!


Igår firade vi Lisa som har blivit ett år ...

img_1304 (MMS)

Igår firade vi Lisa som har blivit ett år yngre! Förfestade med goda cider och cupcakes och fortsatte partyt på park lane. Där dansade vi, observerade andra, höll i teckenspråkskurs och drack alkoholfri alkohol (verkade det som iallafall)! En mycket trevlig kväll, tack tjejer! :)


Signs and Streetlights!


Rösta på
Signs and Streetlights så att de vinner Metro on stage, HÄR och NU!


 

 

 


 


U2 - with or without you cover..


Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes, Askil Holm.