En kväll i Juni med Sarah, Malin, Conny och Martin..På besök i Onsala..Staratde dagen med en joggingtur, älskar att vara här i Onsala, få göra det man brukar och är van vid. Sedan fick vi fint besök av Elin, Frida och Petra. Fika, lek och bus, lejonkungen och måla naglarna blev det. Blev rätt bränd igår efter timmarna i röda holmen, bäst att stanna inne nu. Ikväll blir det party med Sarah, Malin, Conny och Martin. Får återigen se om kungsbackas uteliv är något att ha. Imorgon börjar jobbet på allvar..

Sola och bada!..


Räkor, det gillar vi!..
Tack för en fin kväll tjejer!
Räkor och vitt vin..

 Ikväll blir det räkor och vin med tjejerna! Som jag sett fram emot detta, underbart! har jobbar några dagar och i denna värmen blir man ju helt slut. Nu blir det att njuta av två lediga dagarna innan mördarveckan börjar på söndag.
Dagarna går fort när man har roligt..I lördags beslutade jag mig för att vara hurtig. Hängde mp3n runt halsen och vandrade till Nicole och Jockes lägenhet i mölndal, hämtade busskortet som Nicole så snällt lånar ut till mig då hon är borta. Tänkte bege mig hemåt men for till Simon istället. In i bilen och upp mot gunnebo. Där blev det upptäcksfärd och vila i det gröna gräset brevid kossorna tills kylan smög sig på. Senare på kvällen var det tänkt att se baksmällan på bio, men icke. Biljetterna hade tagit slut under dagen, så jag, Claudia och Simon begav oss mot änggården och kvällens förfest. Kvällen slutade med utgång i stoa staden..


Vaknade av ett samtal från min käre far igår där han informerade mig om att jag skulle bli upphämtad inom en timme. Det var bara att göra sig redo för Onsala! Det blev grillat,  röda holmen och filmmys med systeryster.

Idag: morgonpromenad med kära mor, chill och solning på balkongen och klippning av gräsmattan. Syster hade över någon galen brud som ville svalka sig med vatten från vattenslangen hela tiden, men det var ju inte en sån dum idé trots allt, sjukt varmt var det.TIMBUKTU..Jag och Claudia trotsade regnet och tog oss till Liseberg för att se..

TIMBUKTU

trappa ner, trappa upp, trappa ner, trappa upp, ner, upp, ner, upp..


Regn, regn, regn..


Uppe med tuppen, började jobbet 06.45. Dagen har gått bra och fort, och det är ju alltid trevligt. For hem för att lämna mina saker och gav mig sedan ut på en promenad. Gick förbi stadsbiblioteket och lånade två filmer, helt gratis! Götet is the shit.

Enda nackdelen med att bo på våning 6 i ett lägenhetshus är att man måste vandra alla trappor upp när hissen inte fungerar. I och med att det kommer fortsätta så tills den 18e så lär jag bli grym på detta. Och imorgon skall jag tvätta, YES!Imorgon: Timbuktu, Liseberg

mannen som talar med blommor..Stig Kälvelid

Bye bye..

Strax beger jag och Nicole oss till Onsala där hon skall göra håruppsättning på syster inför hennes bal. Imorgon åker vännen till ö-vik och senare till New York. Vad tyst det kommer att bli här i Göteborg.. För övrigt är denna termin avklarad, bara 4 som återstår! I måndags gjordes delegeringsprovet, och igår var det introduktion för oss semestervikarier.Kickboxning..
Igår var jag i gamlestan och kollade på kickboxning. I ringen stod Simon, han i rött.

Klasskompisar i slottsskogen..

I onsdags blev det grillning och vinpimplande i slottsskogen med Carin, Sandra och Gunilla.
Måns Z på besök i Mölndal..
Vem kan motstå att besöka Mölndals jippo då Måns skall uppträda?


Malins kattungar..
Har jag visat Malins kattungar? Söta varelser det där. Fick träffa dem när jag och syster var på besök för första gången hos Malin sen hon flyttat till lilla huset! Den lille som jag håller ska Sarah adoptera, Sambo heter han.