Stockholm by night! Eller eftermiddagen rä...

img_2690 (MMS)

Stockholm by night! Eller eftermiddagen rättare sagt! Gick en promenad genom staden idag. Njöt av utsikten uppe vid Mosebacke, gick genom gamla stan, förbi slottet och riksdagshuset och hamnade på Drottninggatan. Åt brända mandlar och armbågades fram bland invånarna! Härligt med lite miljöombyte, synd bara att inte helgen innehåller fler dagar..


Har äntligen fått besöka hm home! Köpte me...

img_2689 (MMS)

Har äntligen fått besöka hm home! Köpte med mig ett fint påslakanset. Kanske dags att det öppnas en butik i Göteborg snart?!


Tillbringar helgen i Stockholm hos kusinen...

img_2696 (MMS)

Tillbringar helgen i Stockholm hos kusinen och morbror! Igår var vi på Fasching där kusinen spelade med sitt band År&Dar, grymt var det! Seså, in på youtube och lyssna, lätt värt det!


Då är man i Hufvudstaden. Snart går kusine...

img_2636 (MMS)

Då är man i Hufvudstaden. Snart går kusinens band År&Dar upp på scenen på Fasching! Kommer bli grymt!


Har som sagt varit i Onsala hela helgen. D...

img_2629 (MMS)

Har som sagt varit i Onsala hela helgen. Det bästa receptet för att vila upp sig så gott det går över en helg! Har självklart firat far min med uppskattade presenter sen har det ätit och druckits gott! Kom hem för någon timme sedan och ligger nu i sängen och kollar på tv. Har precis ätit en av mormors tekakor samt druckit den kryddade te latten som jag fick av fina Sofie i födelsedagspresent, mucho gott! Hoppas att ni har haft en fin helg mina vänner!


Det finns inget bättre än att sluta tidigt...

img_2624 (MMS)

Det finns inget bättre än att sluta tidigt en fredag, helgen blir lite längre då! Åkte direkt till mormor där jag möttes av doften av nybakade tekakor. Det är något särskilt när det är hon som bakat det man äter så min födelsedagsönskan i år var att hon skulle göra just tekakor och vaniljpinnar. Åt lite mat och hjälpte till en aning med bakandet sedan for jag hem till Onsala där jag varit hela helgen!