paris.bordeaux.barcelona.nice.milano.rom.venedig.wien

Såg precis ett kort på eiffeltornet. Vad jag längar tillbaks till tågluffen! Det är nu som jag riktigt uppskattar det vi var med om. Det är sjukt att det tagit sådan tid att smälta alla upplevelser. Men det kanske inte är så konstigt när vi var med om så mycket på bara en månad. Kommer ni ihåg tjejer, hur bra vi hade det?

paris.bordeaux.barcelona.nice.milano.rom.venedig.wien

PARIS
   

Undrar om det blev några blommor i Bordeaux, haha.
 

BARCELONA


ROM


VENEDIG

Med fingrarna i jorden.

Förra året var jag på ett fotoutställning på konstnärshuset i Kungsbacka. Karin Berglund visade otroliga foton som framkallts genom den gamla framkallningsmetoden. Jag föll direkt, inhandlade mig en utav hennes böcker: Med fingrarna i jorden och lusläste dagarna i ända. Riktigt finurlig var den,  även om den handlade om "natur" så var det på hennes egna lilla vis. Ingen tråkig teoribok här inte. Nästan lite poesi.. Ville bara dela med mig, så njut av de fina bilderna.

Frey Wille..
www.freywilleusa.com
välkommen..Snön som aldrig kom i julas har som sagt landat riktigt ordentligt. Jag och Sarah fick oss en underbar kvällspromenad runt tölö kyrka i förrgår, underbart. En snögubbe fick hon fixat ihop också, med en cashewnöt som näsa och lite färg från en röd tuschpenna här och där. Årets första snögubbe alltså, yes!snösnösnö..

 


Igår var det en mysig kväll med tjejerna, alltför sällan man ses nuförtiden. Iallafall, under tiden vi satt och åt på mammas pasta hade det börjat snöa, och när det var dags att cykla hem från bussturen öste det ner. Istället för att hålla för ansiktet och klaga över vädret gapskrattade jag hela vägen hem, för det var så sjukt underbart. Snön som aldrig kom, kom ikväll, och det var så mysigt att se när alla flingorna bara yrde runt och skogen var fylld med vitt fjun. Man har sina moments, och ikväll, då hade jag nästan känslan som man vill ha då man kollar ut genom fönstret på julaftonskvällen.


 


Inspiration.


Odd Mollys kläder är så sjukt fina.
www.oddmolly.com


Även dessa saker som finns på:
www.danskdesign.nu
stelton och eva solo

Ett smart bord som tar lite plats men ändå är snyggt och bekvämt.
www.IKEA.se

image22

DELL XPS M1530..
Har äntligen fått min nya dator, en dell xps m1530. Trots att jag gillade den andra starkt så ångrar jag mig inte att jag valde en helt ny efter allt tjafs. Mycket bättre upplösning, längre batteritid och mer utrymme för samma peng, vad mer kan man begära?


image28


Har äntligen skrivit färdigt första utkastet av mitt arbete, allt slit tillsammans med basgruppen lönade sig så nu kan unna mig en ledig torsdag utan dåligt samvete. Upp till bevis är det som gäller på fredag då Lena ska dömma ut allas arbeten, ska vi få skriva om allt från början eller är det bara finslipning som gäller? Hoppas på det sista, då blir det mer tid över till gestaltningsuppgiften, samt fler lediga dar och det är aldrig fel.Mary wants:
Den vita skärmen från Samsung och ljudsystemet från Logitech
image29

image30


Inspiration, lägenhet och pengar: ja tack!
Tror att jag är i desperat behov av att flytta hemifrån, få fixa och dona för mig själv. Rätt otroligt att jag inte läser ett design eller inredningsprogram när jag känner så som jag känner nu, haha. Men å andra sidan så brinner jag ju för det jag läser nu också. Sitter här och försöker ta mig i kragen, måste börja på E- arbetet. Granskningsseminariet är på fredag vilket innebär att jag måste försöka skriva så mycket som möjligt tills dess..

Var och tömde våran älskade bil på skivor och annat igår. För er som inte vet så har den drunknat. Våran kära Volvo S70 stod i garaget under gårda brandstation när slussarna bestämde sig för att inte fungera förra helgen, så våran bil samt över 20 tjänstebilar låg och guppade i vatten i över ett halvt dygn. Till min lycka så överlevde alla mina originalskivor iallafall, hade över 20 stycken däri smart som jag är. Från och med nu blir det enbart brännskivor i bilen!


En liten inköpslistan..

Barbord från Indiska
image31