Halloween!..


Dagen började med examination, och bra gick det! Ska finslipa arbetet lite och sen är denna kursen avslutad. Tänk att jag har gått halva utbildningen nästa vecka, tiden går otroligt fort. Det tragiska måste nog vara att det inte är förens nu som jag känner mig riktigt engagerad, att jag tar till mig allt jag lär mig. Hade jag orkat hade jag gått om de första terminerna för att verkligen lära mig så mycket som möjligt, men samtidigt vill jag ut och jobba.. Iallafall, lunchen åts tillsammans med basgruppen för att fira hur duktiga vi varit, sedan for jag (och min otroligt stora väska) hem till Onsala och Holmbergs hus. Mycket att förbereda inför lördagens bravader. Fick mig ett spel när jag skulle testa ljudsystemet som visade sig vara sönder, KUL att ha party utan musik, stort nej. Ringde till Jenny och fick ut lite ilska, underbart att ha fina vänner som kan få en lugn. Problemet löste sig, tog datahögtalarna från systers rum, ganska bra drag i dem ändå! Efter var det tänkt att jag skulle åka in en sväng till Kungsbacka för att handla det sista, men icke, även bilen strejkade, lika bra att skrota den vita faran direkt. Blev kvar hemma, fick pysslat en hel del, bland annat skära i pumpa och klippa ut fladdermöss. Imorgon blir det jobb sen är det lördag och då är det PARTY! Kommer bli fett najs!


 


 


Glöm inte att vrida tillbaka klockan!..


Man har inte alla indianer i kanoten när man kommer till jobbet en timma för tidigt. Klantig som jag är tänkte jag inte alls på att vrida tillbaks klockan inatt så jag kom dit 5.45 imorse. Jovisst, uppe med tuppen, eller regnet i Göteborg. Lagom kul när man jobbar dubbelpass och slutar 20.45. Har haft min rast så nu ska jag tillbaks, lagom till gamlingarnas filmvisning, idag bjuder Madelene på Ronja rövardotter. Inte fel att bo så nära så att man kan gå hem på rasten..


Tandläkaren..
Jag var hos tandläkaren idag, måste vart två år sedan sist. Folk brukar fasa när de ska dit, fast så värst farligt tycker jag inte att det är. Dagens besök var nästan trevligt, fast det beror nog mest på överraskningen som kom efter undersökningen. Vad kostade det? Jo, hela 17 kronor gick det på. Aj, det sved verkligen i plånboken. Onsala började tydligen med bidrag förra året så de som är under 29 får 300kr per år. Pengarna kan sparas i högst två år och eftersom det var ett tag sedan jag var där sist så hade jag 600 kr i potten. Bara att tacka och ta emot!

 

Liselotte Watkins..

 


Har precis upptäckt att favoritillustratören Liselotte Watkins har en blogg. Gött, som man säger här i götet!

 


 


Grafisk design och illustration..

 
Vill du kolla in ett grymt team som jobbar med grafisk design och illustration ska du klicka på länken nedanför. Tycker du om Ikea lika mycket som jag kommer du märka deras samarbete med företaget.

Edholm och Ullenius

 Adventskalender..


Det där med adventskalendrar är ändå rätt mysigt. De bästa var de som mor och far knåpade ihop själva, där man fick ett paket varje dag. Vilka mysiga minnen. Gick förbi body shop häromdagen och upptäckte att de satsat på detta i år. Man väljer mellan tre prisklasser (800-1000-1200kr) och får då en stor påse full med paket som kan innehålla lite vad som helst. Hårborste, accessoarer, spaprodukter, hudvård - från små förpackningar till stora. Låter allt lite lyxigt, man borde trots allt ta hand om sig själv mer än man gör.

Är det ens okej att börja skriva om sånt här när vi fortfarande är inne i Oktober? Äsch, Sofie, du och jag kan väl baka lussekatter nästa vecka, innan all saffran tar slut?

Slim Susie..En tröttare Maria får ni leta efter. Har de senaste dagarna suttit vid datorn och skrivit på mitt arbete om barns skriftspråk men nu blir det uppehåll. Manuset är inlämnat och examinationen är inte förens på torsdag nästa vecka. Det blir fint det här. Efter de sista pluggtimmarna idag blev det filmvisning och tacos hemma hos Karin, det var vi väl värda. Filmen var ingen mindre än Smala Sussie, grymt rolig, måste ladda för bröllopsfotografen!-Thanks for listening, over and out.


7 minuter gåshud..


Halloweendräkt?..


Jag tror att jag har hittat den, dräkten jag ska ha på min halloween fest.

Vad tycker ni?Överraskningsbröllop!..


I lördags var det tänkt att alla skulle till torslanda på släktmiddag.
Så blev det inte.
Man hade sina aningar då planerna ändrades ett antal gånger och vi tillslut skulle mötas vid kronhusbodarna för en guidad tur i underjorden, OBS - glöm ej ficklamporna!? Alla samlades (vissa med ficklampor, vissa utan) och sanningen kom fram. Bröllop i rådhuset! Äntligen var det dags för kusin David och hans Petra att byta ringar, först av 30 par denna lördag. Bröllopet gick fort, den långa versionen på hela 3 minuter, efteråt blev ris- och roskastning på trappen (som sagt, vissa hade sina aningar och förberedde sig väl). Alla följde order och tog sig till Novotel där resten av dagen/kvällen/natten spenderades. Champangeskål, guidad tur, tvårätters + tårta, partey samt övernattning för de som ville. Summan av kardemumman: en finfin lördag med underbara släkten!
Mormor!..


Här har jag inte varit på ett tag.

Iallafall, förra veckan var jag hos mormor. Hon bjöd barnbarnen på supergod middag, pastaaa. Självklart toppade hon det hela med nybakta thekakor, de bästa! Mormor är allt fin hon..