Maria flyttar in!

Åkte in och hämtade nycklarna till lägenheten, fick fixat a- nyckeln och fortare sagt stod vi med dörren på vid gavel till min alldeles egna lägenhet! Jag är så nöjd.. Jag är så nöjd att jag inte klagar på 70tals kaklet längre.. Den blev så fräsch efter renoveringen, plus att de piffade till i köket också så nu behövs det knappt renoveras längre. Mary är supernöjd! I badrummet går det i vitt och grått, mycket snyggare än jag var beredd på. Weei. Fick fixat mobilt bredband nu också, mycket viktigt.. Och gratis det första halvåret. Yey..

Bjuder på lite bilder från mobilen..  Inte de bästa, men men :)

 Badrum..

 Garderoben..

 Köket..

 Långväggen med alla fönster..Det syns inte så väl här, men alla väggar går i beiget förutom den till höger, grön fondvägg. kolla även in det scnygga golvet..

Allt för denna gång. Imorgon och på fredag blir det jobb, direkt efter fredagens pass blir det sportex, kållered för att hämta nya cykeln och sedan in till lägenheten med fler flyttlådor.. Lördag är den riktiga flytta hemifrån dagen. Då kör vi dit alla tunga saker, och första natten kommer tillbringas där..

Jag hör något - vad är det? Kan det vara? Jamen kolla alla vuxenpoäng.. De bara trillar in!!


Dagen i bilder..


Hittade en cirkus på väg hem.. Tog fram min tuffa mobil och tog kort i farten.. Jag är grym, kan jag göra hela två saker samtidigt. Köra bil OCH kolla efter elefanterna.. Haha.
 Äntligen hemma efter kvällspromenad med kvällsdopp.. Vad sägs, backslick är min starka sida, eller hur?  

Macro..

     
     
  

Köp dig en stjärna, eller två..
Det där med att köpa en stjärna, det är rätt coolt ändå..

http://www.globalstarregistry.org/starkit.asp?SID=2&CID=0
Godbitar..

Stereophonics - Maybe tomorrow
Coldplay - See you soonGavin DeGraw - I don´t want to beSommarvärme..

     
Riktigt skönt att börja 16.30. Kvällspass är inte alltid så fel. Eftersom jag är ensam hemma i stora huset får man själv sköta alla extrauppgifter. Vattna blommorna behövdes nu när det helt plötsligt blev så sjukt varmt. Men nu blir det till att göra sig iordning. Först jobb, sedan utgång. Ledig helg är precis vad jag behöver!

Alcogel..


Detta är min nya bästa kompis, används hela tiden, alltid. Känns som att det kommer torka ut händerna snart. Men inte än så länge.
Fick finbesök idag. Mamma var och duschade medan jag satt i mitt rum och kollade serier på datorn, hör att något kommer in genom dörren där uppe och tar sig upp i köket, det raspade så härligt på golvet. Springer upp, riktigt förberedd ifall det skulle vara någon inbrottstjuv (ja, jag tänkte tanken), och ser till min förvåning att det är Ville, grannens hund som jag brukar gå ut med. Han är härlig den hunden, brukar alltid stå på balkongen och "säga" hej då tills jag kommit tryggt hem efter en långpromenad. Undrar om man kan lita på att han försvarar en om man träffar någon otäcking. Haha.

Sofie, ser fram emot guitar hero, melondrinkar och framtida golfrundor. Öva, öva, öva..

I had a little frog once..I had a little frog once. A little green frog, very cute. And I loved that frog very, very much. It meant everything to me. And one day I woke up. The frog was gone. And I thought to myself that if the frog is gone, I'm going to kill myself. So I stood there in my boyroom with my stepfathers gun pointing at myself. Ready to kill. The little frog walks in to the room like this, and he stands and look at me. Then I understood. That if you really, really love someone, as my frog did with me, they can come back. And that's not only animals. It could be people also. So if Slim Susie loves you, she will come back, I promise. She's coming back. Be happy and jump on your moped and take a ride around the city and burn out and have fun. You and your moped. Thank you for listening. Over and out.

 
Pics..      

Bilder från lisebergsbesöket med kusin Josefine. Vi börjar bli oldies, må illa när vi åker, haha.


 

Lotta med sin nya hund, skulle allt berätta om ICA- incidenten, men det får bli en annan gång. Malin tog med sig de övergivna kattungarna också, riktiga sweeties, som självklart kissade ner Lottas säng, haha. Bra jobbat! 

Älskade Jenny och jag från partykvällen. Repris snart?

Lämna min j-vla cykel ifred..

Har haft en riktigt fin kväll tillsammans med tjejerna.. God dryck och mat, roligt spel och dans till härlig musik. Får inte glömma den viktiga utgången i kära kungsbacka. Man har dock lite svårt att hitta sitt place.
- Rumpan, går man dit känner man sig som en tant bland alla omyndiga.
- Esters är ett fint ställe med blandad ålder med tyngd på de äldre. Kan funka ibland.
- Mingel är dansstället, eller var , det är alltid så knökat att man inte kan röra sig. Blandat folk med tyngd på de yngre, mja.
- PeterNiclas är väl det enda vettiga stället. Ungt folk som ändå är över tjugo, pianobar som drar upp stämningen.
Vi var på det sist nämnda, var annars?

Fick en mycket mysig bussfärd hem. Två mycket fulla människor som spydde på varsin väl utvald plats, varav den ena var vid gången vid den främre dörren, bra prickat säger jag bara.. Kul för busschauffören som ska åka hela vägen tillbaks i den lukten, skall även tillägga att det nya är att sanda över spyan. Så chauffisen tog fram en påse och hällde över, kul. Fick efter detta en ännu otrevligare upplevelse. Någon jävla fan har puttat ner min cykel och trampat sönder den. HOPPAT sönder den!!?! Blir så trött, vem fan är så dum att man hoppar sönder en cykel. Kan inte folk lämna saker ifred så att allt skulle kunna vara frid och fröjd? Så nu är korgen ihopplattad, flera ekrar sönder, ena hjulet helt skevt osv. Kul att lägga pengar på, för att ngn annan antagligen tycker att det är tillfredsställande. Lämna min jävla cykel ifred!! Kul är det också att renoveringen  går på över 2200 kr, vilket innebär att jag lika gärna kan köpa en ny cykel.

Nåväl, nu har jag fått utagera mig en aning. Hoppas att ilskan försvinner svart. Men det är väl så, de som aldrig kan föreställa sig att göra en sådan sak själv är de som ständigt blir förvånade över vad andra gör.

Bye.

Syskonkärlek..Kalendergenomgång..

JULI
Den nionde fick jag min delegering. Full pott, men vad annars? Hah.
Den elfte ska jag på kalas för min kusin Josefine som fyllt 18år.
Den tolfte blir det parteey. Jag, Jenny, Lisa och Sofie. Bring it. Vinet ska flöda. (Säger man så?)


AUGUSTI
Den första  slutar mitt vikariat och jag får äntligen flytta in i min lägenhet.
Den elfte jobbar jag den första av fem dagar på majblomman, saknar kidsen.
Den fjortonde spelar kusin Max med sitt band på Sticky Fingers. (Tänk att jag jobbat där förr i tiden?!)
Den tjugonde åker jag och Jossan på solsemester till Nessebar, Bulgarien. Det är vi värda.

SEPTEMBER
Den första fyller Jossan 20 år!!
Den tredje börjar skolan igen, och tro det eller ej: det ska bli skitroligt!
Den sjätte ska jag på släktkalas hos farbror Lalla. Alltid lika roligt.
Den artonde ska jag på Coldplay i Stockholm med Therese, Sofie och Oscar.
Den tjugosjätte ska jag se Björn Gustafsson m. fl. på storan. Härligt rolig kille på ett underbart ställe.


Så är det med det. Nu ska jag fixa ihop ett födelsedagskort till kusinen, kolla det mobila bredbandet från 3 och fixa iordning så jag får el i lägenheten när jag flyttar in.

Bulgarien - hotell Vigo..


Mary wants..www.mio.se

IndoTisdag.


- Den 14e augusti spelar Max med sitt band på Sticky, min kusin från stockholm. Vem hänger med och festar denna torsdag, som back in the days?

- Hälsade på Humlebarnen idag, fick läsa för de äldsta. Kul att träffa alla, känns konstigt att inte vara där varje vecka.. Fortfarande..

- Har slipat borden, snart ska det målas och oljas. Marys egna projekt. Superb :P

Nu ska jag vara vuxen nog att kolla på allsång på skansen med föräldrarna. Sen blir det sängen tidigt, börjar halv åtta imorgon, vilket innebär 06.39 bussen, inte så kul. Första riktiga dagen är det också, blir nog bra.. Karta och schema ska kopieras upp till Jossan, ska försöka komma ihåg detta vännen. Du är bra. Dags att ses snart, känns som evigheter sedan.