Nästa gång ska jag bjuda på vatten med bubblor i..

Igår var det middag hos Maria. Hon fick fint besök och kvällen var hur trevlig som helst! Hon fick fina inflyttningspresenter som en pedalhink och toapappershållare till badrummet, (nöjd Matilda?) och en jättefin ljuslykta! Tack snälla ni!

1. Kvällen började tidigt med en limeshot. rajdadedaderaj tjohoo.
2. Pappa lekte kurragömma, eller så ville han inte vara med på kort.
3. Herrarna i soffan hade livliga diskussioner, men ser de inte lite trötta ut, för mycket vin kanske?
4. Gittan och mamma var goa och glada. Sis med, men hon har redan så många erbjudanden om fotomodellsjobb så hon avstod från att vara med på kort. Heja heja!
5. Jan lekte med ljusen, tur var det att brandmannen var närvarande ifall något skulle hända, vissa växer aldrig upp..

1.
 2.  
3.  4.   5.

Efter middagen gick vi till rose and crown för ett glas.. Där spekulerades det om vems hockeyskydd det är som hänger på väggen (vad kom vi fram till, henke?). Det undrades även över varför ifk-tröjan var så ihoptryckt i ramen och inte frölundatröjan.. Goda skratt blev det med, det finns många bra roliga historier, oh ja! Kommer du ihåg några pappa?



man blir så glad

Kommentarer
Postat av: Mor

Tack så mycket för en mycket trevlig kväll!Snygga bilder.Hoppas att vi snart får komma igen till din fina lya.PUSS PUSS Älskar dig !(Pappa berättade om snigeln)

Postat av: jenny

dom verkar ganska skojiga dom är i familjen holmberg :D haha. roliga bilder du tar :) snart ska jag ju hem till dej. wiie. puss

2008-11-03 @ 18:43:13
Postat av: Lisen

Hey M! Jag längtar efter dig!! Ska bli sååå skoj på lördag! KÖpte cider redan förra veckan :p Partaaayyy! Jag ringer dig på din födelsedag! Puss <3

2008-11-04 @ 19:46:11
URL: http://lisan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback