Lucia Movie Night 2009!..




Var som sagt på Lucia Movie Night inatt. Ett lyckat event med bra filmer överlag! Kvällen började 23.30 med insläpp, efter en kort presentation och information släcktes hela salongen ner och in kom ett Luciatåg som sjöng ett par sånger, man tackar vad trevligt. Därefter började första filmen som jag personligen inte hade hört talas om innan: Up in the air med bl.a George Clooney. En bra film med bra budskap.

 

Efter första filmen följde en paus där det bjöds på kall pastasallad m. kyckling och dricka. De visade sedan ett antal trailers och hade tävling där man fick gissa olika filmer genom att se ett klipp på ngr sekunder. Sedan var det dags för film nummer två. Old dogs med Robin Williams och John Travolta. En halvdan disneyfilm som kanske riktar sig till lite yngre åldrar. Delvis rolig, är själv lite trött på slitna skådespelare som försöker ge lite för mycket av sig själva, dock helt okej..

 

 

 

I andra pausen fick de som ville popcorn och dricka. En andra tävling höll hus där man fick gissa filmbolag genom att se en inzoomning av logotyper. Dags för sista filmen som även var den bästa. Ingen mindre än Snabba Cash med bl.a Joel Kinnaman. Grymt avslut!

 

 

Kom hem vid halv åtta imorse, rätt sliten men helt klart värt det!

 

 


 


Kommentarer
Postat av: Therese

Vad mysigt! Många filmer man vill se nu..

Haha, kommer du ihåg när vi var på LotR maratonet och skulle till skolan dan efter, inte världsbra kombo. Och stackars mamma som var inne och hämtade..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback