Cassandra Rhodin..

Har tidigare visat bilder av Liselotte Watkins, nu är det Cassandra Rhodin's tur.


 



Denna veckan har det än så länge bara varit skola och jobb, och det fortsätter under helgen, jippie! Böcker att läsa och jobb både lördag och söndag. Känns som jag behöver en rejäl sovmorgon men det får jag vänta med tills på tisdag, då är jag LEDIG! Wohoo. Nu ska jag vila och kolla tv, me like! Byebye..


odd molly <3

Vi har sedan kursstart fått öva vår kreativa sida. Drama, musik, rytmik och bild. Det är som att hela klassen har förvandlats, fyllt på energiförrådet. Alla njuter av varje lektion och vi skrattar och har riktigt roligt. Det är väl så det ska vara hela tiden? Denna kursen har vi över 5 veckors praktik, med smygstart imorgon! Kan inte bli bättre..

 



I torsdag åkte jag hem till kusinjosefine och hennes familj, efter lite kökstid blev det tacopaj till allihopa, mums!
I fredags blev det middag med Nicole, efter mötte vi upp Sarah och tillsammans gick vi hem till mig och myste. Sarah åkte senare hem till borås och jag och Nicole gick ner till vasastan och träffade Sofia och Simon.
I lördags var det dags för släktkalas i torslanda, Elin fyllde 2 år! Nu är det snart dags för det fjärde kusinbarnet, big mama Anna var en riktig tjockis :D

  
  

Efter kalaset följde syster med mig hem, slappade och hjälpte mig att locka håret, oj vad tid det tar! När hon åkte ner till stan för att fika med sina vänner kom Nicole och Sofia. Det blev partey, musik och drinkar. Åkte till en inlfyttningsfest i högsbo, helt okej. Något jag dock inte kan förstå mig på är varför folk har politiska diskussioner en lördag kväll på en inflyttningsfest? Snacka om att dra ner stämningen en smula, haha. Tog oss tillbaks till stan, åt lite mat sen var vi för trötta för att festa vidare. Men det var en fin lördag i gott sällskap!

  
  

Söndagen var en riktig vilodag. Promenad runt gunnebo slott och en massa tvtittande heela dagen.

  
 

Summan av kardemumman. En superhelg tack vare alla underbara människor!



Idag har jag shoppat, och det var jag värd.

  

"well, the economy sucks, but hey: britney is back!"..




På söndagen ringde telefonen strax efter 8. Jag som hade fixat ledigt för att kunna sova ut efter lördagens dubbelpass och efterföljande party med vännerna fick rädda the old people då vikarien var sjuk. Mådde inte speciellt bra den första timmen kan jag säga..

 
Oscar



Idag började en ny kurs.Teori blir nu praktik. Bild, musik och rytmik, drama och flera veckors praktik, jag tackar!

 

Tog mig en härlig promenad i snön som var kvar och myste med gott sällskap resten av kvällen. Det är najs när man känner att man har tid att göra annat än att plugga.



John ME med Amanda Jensen - Love is my drug.





Jensen's Bøfhus..

Att vara ledig och inte ha något skolarbete hängandes över en är verkligen hur skönt som helst. Igår efter jobbet och idag har jag njutit!



Igår blev det middag på Jensen's Böfhus tillsammans med Nicole, Sofia och Claudia. Ett riktigt mysigt ställe med god mat vid brunnsparken, nordstanshuset. Det är synd att man inte har nån miljon i bakfickan och är ledig varje kväll så man alltid kan äta ute med fint sällskap. Missa inte glassbuffén!
 
  
 

 
Kom för övrigt på att jag vart på Jensen's en gång innan, men i Danmark när jag var yngre och på cykelsemester, ja erkänn hurtigt! Det var dock inget bra minne då pappas stek skickades tillbaks till köket ett antal gånger, om jag inte minns fel så fick alla barnen glassbuffén gratis, och möjligtvis gratis vin till de vuxna? Det där med minnet alltså..



Klockan 11 i förmiddags väcktes jag av att Lisa ringde för att bjuda hem mig på lunch, och så blev det! Efter att jag vaknat ordentligt och gjort mig iordning begav jag mig mot lägenheten vid eklandagatan. Superkocken bjöd på en sån god lunch att jag verkligen ifrågasatte mig själv och mina egna kunskaper i köket, det var ett tag sedan jag åt så gott hemmalagat, haha. Efter lite samtalande och tittande i fotoalbumet hon höll på med vandrade vi avenyn ner mot pedagogen, Lisa ska ju också bli lärare så jag fick ge henne en liten rundur inför skolstarten på måndag! Efteråt blev det shopping, en klänning och ett halsband, ojoj. Man vill ju vara fin om det blir party imorgon!

  



so long..

"Det är inte lätt att vara gift när man ingen kärring har"..

Ibland är man borta ett tag, för det finns ju andra saker att göra än att sitta vid internet under all sin lediga tid. Sen nyår har jag jobbat och pluggat. Och det fortsätter. Nya jobbet är fina fisken!

Hemtentan har man glömt av under jul och nyår men nu är det sista racet, torsdag: inlämning. Good luck.



I fredags blev jag hämtad av mor och far efter jobb i kungsbacka. Mot Ikea för att köpa tvbänk. Sedan till tuve för att byta upp sig från en 24tums tjocktv till, ge mig applåder, en 28tums tjocktv. Men jag är inte kräsen, funkar grejerna så funkar de, good shit. Tvbänken som egentligen bara ska användas till platt-tv fick sig två stödben som far min så snällt sågade till. Nu är det bara sladdarna till de två bakre högtalarna som ska fixas sen ska jag bjuda de som är intresserade på en riktig filmkväll där ljudet är super och tvn inte står snett, haha.




Igår: lunch med Matilda, sedan ett försök att rädda världen, eller någon i världen.
Geblod.nu

















Åh, åka bååt..

Idag gick jag och favoritmatilda upp tidigt, möttes vid vasa, köpte oss varsin kaffe och satte oss på spårvagn nummer 11. Mot Saltholmen och Brännö. Vi rörde oss mot värdhuset men självklart var det stängt, köpte oss lite mellanmål i den lilla mataffären de hade och blev utkollade av alla öborna. Hittade ett museum som tyvärr (?) var stängt. Stackars oss, det hade man ju velat se med tanke på att hela 1742 personer besökte det under 2008. Hör jag applåder? Wohoo. Då vi näsan fryste ihjäl tog vi oss tillbaks till stan och åt lunch på ett mysigt place på linnégatan. Efter blev det mathandling och ett besök hos Lisa och Marcus, finfin lägenhet!

  
 
 

Gott nytt..

Gott nytt. 2009. Blir det ett bra år? Det återstår att se..

Nyårsafton firades i Onsala, i Malins morfars hus. En mycket trevlig kväll som innehöll allt och lite till! Inget nämnt, inget glömt, om man kan med att skriva så.

  
 


Efter årets första promenad och en taxiresan som blir svår att toppa 2009 somnade jag och jossan i soffan strax efter 5 hos mina föräldrar. Vi tackar gudarna för sovplatsen, och för frukosten som var den mest välbehövliga på länge, tack mor och far, ni är BÄST! Snälla moster m. familj gav oss sedan skjuts in till staden, slappafton med pizza och andra godheter. Vi såg bl.a Victorias secret fashion show. Vilka brudar va, haha. Då spelade de denna låten, lite cool. Har hört det är en favorit hos Orup också, bara så ni vet, haha.