party, ullared, ikea.

Har precis kommit hem efter en kväll med delar från klassen, trevligt har det vart. Begav oss dock från gretas för att få det ännu mer partyy men insåg att vi var för trötta för att fortsätta.. Nåväl, nu sitter jag här, redo för bedtime.

Igår var jag i ullared och shoppade loss, fick köpt riktigt mycket till lägenheten, kaffebryggare och sådana nödvändigheter. Idag blev det en tripp till Ikea och Freeport.. Köpte ännu fler saker, muggar, glas, kastruller och lätt den snyggaste stekpannan jag sett, haha, om det nu är så viktigt? Noooo.. Så nu har jag väl det mesta, fattas bara att måla om så man kan ställa allt på sin plats,, kan dock ske om en månad så det är väl att lugna ner sig..

nu ska jag sova.. so long sweethearts..

Skogspromenad..











Undrar hur många myror man trampar på under en skogspromenad egentligen?

Inet. Medimarkt. Bolagret. Ikea. Chilli..




Idag har jag varit på äventyr med min kära kusin Josefine. Hämtade upp henne i Askim och åkte direkt till Inet i Sisjön. Tog väl en minut sedan hade jag köpt mig en datorväska.. Fin är den, brun med ränder på. Hade ett kort i ett blogginlägg för ett tag sedan.. Luktar dessvärre skumt, får nog vädra den. Vi åkte sedan till mediamarkt, kollade in den snygga samsung tvn som jag vill ha, men det får bli senare det. Tog en sväng till Ikea, köpte saker till köket. Det fanns en sån snygg stekpanna, men kan man verkligen köpa en stekpanna för dess utseende?

u sitter jag här i sängen, blickar ut över mitt rum, som inte alls är så stort som jag fick det att låta som. Har packat i en massa saker i flyttlådor. Har än så länge fyra fulla, samt tre papperskassor med tidningar och vhsfilmer  (som jag absolut inte vill slänga).. Tror inte man fattar hur mycket man har förens man ska flytta, det lilla som jag har packat i är långt ifrån hälften av vad jag har i rummet. Men sen är jag ju en riktig samlare också. Ska köpa fler flyttlådor, sedan ska jag starta ett projekt med lite hjälp från pappa. Ska måla om bokhyllan så den blir vit, och det lär ta ett tag för den är stor. Men det ska bli roligt, gillar ju att måla, även om jag föredrar tavlor och inte bokhyllor, haha.

Imorgon blir det redovisning, teater, lagom kul, not. Maria och teater är ingen bra kombination, tur att jag mestadels ska sköta musiken. Efter skolan blir det middag och lite party hos Karin. De andra ska på klubb hicka på nef, men jag och Sandra ska bara förfesta, kommer ju inte hem. Nattbussar på vardagen är inget alternativ om man bor utanför stan, tyvärr.



Valwebb done.

Sitter här i soffan och tar det lugnt, är helt slut. Jag orkar verkligen inte läsa Liedmans bok, snälla någon släng den åt mig.. Calzone och Sandra kom förbi imorse och fixade valwebben, ett nytt koncept som GU tydligen satsar stenhårt på, synd bara att ingen fattar hur man gör, inte ens datanördarna. Haha. Suckers. Det tog någon timme men nu är det fixat! Tog en sväng till Kungsbacka med mor min, bilen är så grymt bra va! Fick köpt en fin beige skjortklänning.
Nu så har man precis ätit räkor med familjen, gott är det, med ett glas vin. Oj vad vuxen man kan vara.. Hah.
Jag hör sarkasm i huvudet.

Tydligen får vi vårt betyg för arbetet imorgon, ska bli intressant.


Jag som tänkte lägga upp lite fina bilder, men det funkade visst inte idag. Får bli nästa..

Mormor.

Jag älskar min mormor. Hon är 80 år och en jävla kvinna. Hon klagar aldrig, över någonting. Tycker aldrig synd om sig själv. Ändå har hon stått ut och vart med om så mycket skit i sitt liv, mycket mer än många andra. Hon är en underbar människa, och jag skäms över att jag inte lägger mer tid på att umgås med henne. Men nu blir det andra bullar i ugnen.
Har alltså precis kommit hem efter 80 års kalaset. Släkten är härlig, det blir alltid ett superparty till slut. Usch vad tråkigt det hade varit om alla var stela och tråkiga, haha. Tur att vi har lite humor att bjuda till med. Så nu, efter en trerättersmiddag och nykterhet för hela slanten för att köra hem alla fulla, är det dags att gå till sängs innan ögonlocken faller ner av sig självt.

Imorgon blir det plugg. Ettparhundrasidorattläsa,hoppasmanintesomnar.



Att tala MED varandra..




Precis varit på en föreläsning i kära Kungsbacka. Att tala MED varandra, hette den. Rätt intressant och förnuftig. Hon tog upp hur viktigt det är att samtala med varandra, i arbetslaget osv. Det är ju så rätt, hur ska annars någon annan kunna veta hur man tycker och tänker, och hur ska man annars kunna göra något åt allt som inte står rätt till. Kommunikation är det rätta ordet..

På fredag blir det utgång, vart vi ska får vi se då.. På lördag blir det 80års fest för kära mormor.  Party med släkten, ska bli roligt. Även att stockholmarna kommer ner, inte så ofta man träffar dem, även fast jag gjorde en snabbvisit hos dem i helgen..

Nu längtar jag tills jag får packa upp mitt stafli och ställa det ena i hörnet av rummet, ska köpa mig en enorm oljdeduk och bara släppa loss. Haha. Underbart!



Eagles och Unicef.

 
Idag var det kursens första seminarie på humanisten, riktigt positiv till vår nya ledare, hon var inte så farlig som man trodde, haha. Efter skolan vandrade jag upp till Matilda, bokade biljetter till Andy Mckee, grym gitarrist! Sedan begav vi oss till landala området för att leta upp lägenhetshuset. Alltså, det tog typ två minuter att ta sig ner till vasa, haha, det är helt sjukt, man kan ju inte klaga på läget iallafall. Pappa berättade precis att det är exakt 1038 meter därifrån till pedagogen, haha, kan det bli bättre? Observera vilken otroligt intressant information han kan få fram från jobbet.

Även om jag samlat på mig saker i år och dar så är det rätt mycket som måste inhandlas. Hur blir det med möbler, köksredskap, mattor, dammsugare, strykjärn? Haha, detta blir inte lätt.
Kan man hitta en mer passande dammsugare till Mary? Haha, den är änna fin.  

Fortfarande helt slut efter helgens bravader. Party på hardrock i fredags, tåg tidigt till Sthlm för att se Eagles på lördagen, tåg tidigt hem på söndagen. Och på detta startar en helt ny kurs, tjoheej. Men imorgon blir sovmorgon, endast en föreläsning i självaste Kba som startar 15.30. Thank you.

image64

Idag bjuder jag på Eagles, fräscha gubbar, haha.

-

Som stolt världsförälder vill jag uppmana alla att gå in på:
 http://www.unicef.se/
Bidra med en slant till: För varenda unge, eller bli världsförälder du med!
-
Nu ska jag äta apelsin och kolla tvn, take care.