Födelsedagskalas!..



Igår var det dags att fira Frida som fyllde 4 år, stora tjejen! Alla samlades i Torslanda och det blev grillat och tårta, bättre kan det inte bli nu när våren är här!  Fick äntligen träffa lille Lucas, en sån fin pojke va!

Kusin David, Lucas och faster Gittan!
 
 

Mary, Lucas och Elin.
  

Lucas hade en förmåga att ha sina armar i olika roliga positioner under kalaset,
här försöker Jan efterlikna honom, haha.
  


Fina familjen: Kusin Anna, André och Lucas!

Belle Shoes..

Hade introduktion för nya kursen igår och en sak är säker, vi lär ha fullt upp de närmsta två månaderna. Det är bara att bita ihop och stötta varandra, ohja!
Vi hittade en massa roliga lappar på skolan, det borde helt klart finnas fler så man får sig ett gott skratt oftare!

 



Efter skolan träffade jag upp Nicole vid brunnsparken, där hoppade vi på 4an och åkte till Angered centrum, inte varje dag man hänger där kanske. Destination: Belle Shoes. Och ja, vi shoppade, flera par skor, för braa priser! Och billigt, det är alltid gött!  För mig blev det ett par svarta stövlar, en par bruna högklackade (!) och en fin väska. Nicole slog på stort, 5 par skor och en väska, yeah baby!

 
 
 

  

Tack för allt Nicole, du är bäst!



Nu ska jag försöka plugga lite, sen bär det av till kalas för kusindotter Frida. Ska få träffa lille Lucas idag också! Inatt ska mor och syster sova här, det blir mys med filmkväll! Imorgon blir det till att gå upp tidigt, jobb från 06.45 - 21.15.
So long, take care!

Weeei!..



Idag är det två år sedan jag tog körkort!
Nu är prövotiden slut, tjohoo!





Hur söt är han inte då?

Hur söt är han inte då på en skala? Lille kusinbarnet Lucas..



en liten buddha?

oväntat besök - me lajkiii..

Boken vi ska läsa tills på tisdag är en såndär riktig hatbok, en sån som man vill bränna upp när man är färdig med kursen, bye bye foooevaah. Jag vet en som håller med mig, eller hur Sofie?



Ikväll ringde min mobil, dolt nummer. Svarade och hörde en massa pip, och sen någon som frågade om det var okej att komma in, förstod efter ett tag att det var porttelefonen som jag kopplat till min mobil. Fick panik, jag visste ju inte vem det var som kom på oväntat besök. Stod vid dörröppningen och väntade på att hissen skulle åka hela vägen upp, och ut genom dörren kom: NICOLE. Tänk att jag fick ett sånt fint besök! En vanlig tråkig onsdagskväll fick jag spendera med en av de bästa, mys hade vi! Me lajkii.





waiting for another day..



Hade examination idag, det gick superbra så nu kan man fokusera på nästa kurs.




Tog tag i mig själv idag och besökte tvättstugan. Hela 4 maskiner blev fyllda!
 Hallmatta ser nyköpt ut, så det kan bli!
Gick på promenix och tömde huvudet på en massa tankar, drack en kaffe i solnedgången.
Kom hem och gjorde köttfärssås och pasta, riktigt gott blev det!






Soon..

Jag vill åka bort och bara vara, andas ny frisk luft.
Jag vill upptäcka nya platser eller återvända till ett ställe där jag varit innan och trivts.



Jag kommer ihåg när alla bild- elever åkte iväg på läger under gymnasietiden. Heestrand.
Ett perfekt ställe att finna inspiration. Det var sommar, vi bodde på ett mysigt vandrarhem, hade nära till havet.
Jag gick runt och lyssnade på Stina Nordenstam. Allt var så perfekt. Dit ska jag åka igen.. 



 




Sen kan man ju undra varför jag lyssnade på en låt där hon sjunger om vintern..

Grattis världens bästa mamma!..



I fredags fyllde min kära mor år, så två dagar försent:
Grattis världens bästa mamma!
Schkåååål!




Födelsedagsbarnet firade vi hemma hos moster i fredagskväll, fina släkten och lika god mat som vanligt när moster står i köket! Vi fjantade oss med mobilkameran och spelade maassa guitarhero. Och pappa ville inte vara med på kort som vanligt.. haha.
  
  
  

Syster följde med mig hem och sov över, lite systertid är aldrig fel! Vi kollade på flera filmer och gjorde goda scones till frukost. Följde henne sedan till spårvagnen och fortsatte själv mot slottskogen för en promenad med alla andra glada göteborgare som njöt av det fina vädret. Fick efter det städat lite, Matilda har den effekten på mig när hon ska komma på besök, haha. Vi fixade oss och vandrade ner till hard rock, träffade Emely och lite Ica- folk. Fortsatte mot Excet och svängde loss. Kvällen slutade med efterfest hos Mary!
Blev väckt strax efter 9 av Matilda som vaknat och var utvildad, vet inte hur det med er men jag är rätt död efter bara 5 timmars sömn. Eftersom jag inte ens fick upp ögonen städade Matilda iordning lite sedan gick hon hem så jag kunde sova några timmar till, haha. Resten av dagen har bestått av promenad och prat med Simon, en fin kille det där!
Nu ska jag vila och sen blir det sängen tidigt.

Tack för en fin helg alla!
Take care..



out for a walk..


Shit vad fort det går!..

 ..säger mamma när hon spelar på beginner- nivån..


Haha.. Vilken torsdagsunderhållning!

Solen skiner..



Igår fick jag mig en välförtjänt sovmorgon, alltid skönt att slippa stressa. Var hos Ida en liten stund, lärde mig ett och annat när hon och Nicole pluggade inför provet de har i helgen. Tog sedan bussen till kållered och mötte upp Malin, vi tog oss en sväng på Ikea, där åt vi middag, åkte hiss och provade fåtöljer! Haha.. 

  



Gick till slottskogen efter jobbet idag. Underbart väder, behöver jag säga mer?

  
 



Är just nu i Onsala, tänkte jag skulle sova här så jag kan börja fredagen med att sjunga för mor min som fyller år! Kommer nog låta riktigt pricksäkert, kanske ska besöka idolaudition som befinner sig i götet nästa vecka? Nä, Mary är ingen rockstar, haha.

So long - take care, nu ska jag kolla på flygplan på tv..

Sandra har hittat rytmen..

Maria har återigen tagit fram sitt vatten, sina bananer och sin havregrynsgröt. Det är det man förtär när man behöver kraft för att studera. Det går framåt med essän och jag lämnar förhoppningsvis in den redan imorgon, ingen idé att dra ut på det! Har inte vart lika stressad denna gången och det känns oerhört bra.

Gunilla sa under bilturen hem idag att det är lite roligt att vi pluggar tillsammans trots att vi har bytt basgrupp. Jag som inte ens hade tänkt på det, vi är ju som en familj vi fem och när det går så bra som det gör för oss då vill man ju inte byta bort det. Nä, Det är "de nya" som gäller! Calzone, Sandra, Karin, Maria och Gunilla is the shit, haha. Vi har sjukt roligt tillsammans! Sen att våran humor inte är den bästa, men den underhåller och det är det som räknas, haha.
 
Denna underbra miljö vistas jag i för tillfället.


Kom hem efter X antal timmars plugg, idag var vi flitiga. Belönade mig med en promenad/ joggingtur i regnet. Sprang förbi handels och lämnade en bok, hämtade ut biljetterna till Snow Patrol nere vid pustervik, gick upp för den "härliga" trappan till skansens krona, sen blev det en sväng uppe på guldheden runt de fina husen ovanför chalmers. Underbart!

Nu blir det mera plugg sen sängen.
Take care..


Mary goes modeblogg..



ROCK & REPUBLIC












Bier banger..

I går var det parteey hos Jenny, min fina vän. Det är alltid lika roligt att träffa alla, man ses alltför sällan nuförtiden även fast det är så det blir när man har sitt egna på schemat. Kvällen var hur kul som helst, dåligt var det dock att jag agerade pensionär och åkte hem allt för tidigt, men nästa gång somnar vi på golvet Jenny, haha. Melodifestivalen var intressant, har inte följt det alls detta året. Bästa dans går till Måns, han kan verkligen röra sig som en krabba! Kolla in stegen han gör alltså, haha. Vinnaren var otippad, men udda verkar komma långt när den stora finalen är så vem vet..

Tack Nicole för att du gjorde mig så fin, och tack Jenny för en underbar kväll!
Det är inte klokt vad fina vänner man har!

  
 



Är det inte underbart när solen tittar fram och det är sådär behagligt varmt ute?
Nu verkar våren vara här på riktigt!


Kolla in hur härligt det var i Juli 2008
 






Parteeey!..

Har man tur när den nya jackan går sönder pga. ett söndrig bussäte och klänningen man köpt visar sig vara i dålig kvalité och även den går sönder? Ibland känns det som att det vilar en förbannelse över en. Men, klänning är utbytt mot en hel och Nicole ska hjälpa mig att laga jackan, underbart!



Jag och Nicole- parteeey!





Sitter just nu hemma hos underbara Nicole, hon är min egna stylist för kvällen och ska hjälpa mig att bli fin inför födelsedagsfirandet och melodifestivalstittande hemma hos Jenny!



Födelsedagsbarnet Jenny!


Far och son är trötta..



Är det inte underbart? Tänk att den lilla bebben på kortet endast är 7½ timme gammal? Helt otroligt!
090308 00.16





En fin sak..



One world -
familjesmycken




Ett adoptionssmycke för dig som är adopterad eller för föräldrar som väntar eller har adopterat ett barn.
Världskartan står för den gränslösa kärleken, diamanten visar vart du eller ditt barn kommer ifrån.



GRATTIS!!..



Kl 05.00 den 8 mars 1985 föddes en pojke som heter Nicklas. 
Pojken som nu har växt till sig fyller hela 24 år idag!
Hipp hipp hurra för världens bästa bror!




Inte nog med att fira en, nej vi slår till med två!
Klockan 17.00 den 8 mars år 2009 föddes en liten pojk som vi ännu inte vet namnet på.
Tjohoooo, Grattis Anna och André till er skrutt idag!






Mary goes modebloggare: BALMAIN..



BALMAIN




  
   


Så jäkla snyggt!

Parteeey!..

Igår var det party hos Lisa och Marcus, och vi hade superroligt! Vilket party, var ett tag sedan man körde på hemmafest hela kvällen. Mycket prat, skratt och olika spel. Och vad är det man brukar säga, tiden går fort när man har roligt, oh ja! Tack för en fin lördagskväll mina vänner!

Bilderna är lite suddiga, jag skyller på mobilen och allas alkoholkonsumtion, haha.

  
 

Party, Ruby, Renegade Five och flytthjälp..

Förra lördagen var Malin, Nicole och Simon här. Vi lagade god mat och laddade för ännu en utekväll i storstan, hamnade på Gretas trots att någon fick en klimp i magen av bara tanken, men vi svängde våra lurviga och fick en lyckad lördagskväll! Nicole blev min sovkamrat för natten, efter scones till frukost blev det en promenad mot mölndal, härlig start på dagen! Här är några pics från Nicole.

  



I torsdag var jag och Malin på stand-up på ruby. Shit, vad roligt det var! Özz Nûjen - David Druid - Ola Söderholm - Aron flam och som bonus teamets egna kameraman som jag glömt namnet på. Vanligtvis brukar det endast vara två underhållare men vi hade turen som bokade in oss kvällen då det var 5! Tror att anledning var att de flesta är på väg uppåt och inte är lika kända som de andra som brukar vara där, men vem säger att nytt är dåligt? Inte jag iallafall, det var grymt! Kommer verkligen gå dit snart igen, kanske Magnus Betnér den 15 el. 16 april? Let me know om du är intresserad!

 



Igår var det återigen besök på Sticky. Bandit fixade festen och Renegade five var bandet som rockade på scen. Så bra musik som det var under kvällen borde det alltid vara!

 



Vaknade imorse av att telefonen ringde, det var ett wake-up call som berättade att det avr dags att ta sig i kragen. Oj vad trött jag var, och det sitter kvar. Fixade iordning mig och begav mig till guldringen och brors lägenhet! Det är klart, det var ju inflyttningstajm! Det gick smidigt, var 8 stycken som hjälptes åt så mycket fixades. Jag var ikeasnickaren som fixade köksstolarna, sto även för att fylla garderoben med alla kläder, och det var inte lite t-shirts den killen hade! Säg något som han inte har, jag blev rätt chockad när jag öppnade en flyttlåda och hittade lite krigsattiraljer. Den snygga gubben köpte jag i bulgarien till bror, det är en krigare som kryper runt på golvet och skjuter hejvilt, som vi skrattat åt den idag!

  



Har vilat en stund efter flytten men nu är det dags att fixa iordning sig, inflyttningsfest hos Lisa och Marcus! So long!

Snow Patrol..




Någon som vill hänga med mig till Stockholm måndagen den 18 maj för att se Snow Patrol?
270 pix är inte så farligt! Come on!









Plugga lugnt..



Då sitter man här och pluggar, såå roligt. Är dock så hungrig så en update om helgen kommer när jag hinner, har lust och fått fram fler bilder. Tack för denna helg, på återseende!