After work + MANIMAL..

Äntligen helg! Som dom har ringt och tjatat för att jag ska jobba imorgon, men icke. Jag är välförtjänt denna lediga helg! Den började bra idag och kommer fortsätta så, det är jag säker på!



Började veckan med ett seminarie, det gick bra och hjärtat kändes något lättare när lektionstiden var slut, jag och Karin firade med att shoppa, tjohoo. Efter det har dagarna lunkat på sådär, är riktigt omotiverad när det gäller båda praktiken och att plugga, även fast det är roligt det vi håller på med just nu. Någon som kan hjälpa mig att hitta inspiration?

I onsdags fick jag äntligen kollat upp mina fötter. Inlägg ska det bli, insåg att jag inte går särskilt bra, men nu ska det bli ändring!
Igår träffade jag Lisa och även då kollades det i affärer, jag slösar inte så mycket som det låter! Middag åts på jensen's, gottgott. Fick köpt Leva vidare boken av och med Lasse Gustavson, som jag letat! Hade verkligen velat gå på en föreläsning med honom men det verkar inte finnas någon inbokad här i närheten den närmsta tiden. Det ska däremot vara en kväll i Malmö där Lasse och Thomas Petersson blandar allvar och komik som hade varit riktigt intressant att gå på, men inte kan man åka till Malmö för det?





Efter praktiken idag träffade jag Malin på kungsbackastation, åkte in till stora staden tillsammans och kollade runt i affärer. Mötte sedan upp Karin och hennes vän och satsade helhjärtat på after work. 

  
 

Hade redan innan sagt att jag skulle hem tidigt och plugga, och detta gjorde jag med bravur. Applåder- ja tack. Det gick så smidigt att jag vandrade ner med mina dåliga fötter till Sticky vid 22 tiden. Där träffade jag Jenny och Nyman m. fl. Kungsbackabandet  MANIMAL som man följt sen kingston- tiden har släppt sitt debutalbum och realesegigget kan man ju bara inte missa. Riktigt grymma killar det där må jag säga! Förövrigt njöt jag något enormt, vad jag saknat att gå på konsert! Nu blir det till att gå in på ticnet och kolla läget!

 



Imorgon ska jag plugga och städa iordning, sen kommer Nicole och Malin för att äta och förfesta, parteeey! Skulle egentligen på inflyttningsfest hos Lisa och Marcus med den sistnämnde är sjuker så festen är framflyttad till nästa helg! Då ska även min bror flytta till sin lägenhet.

Torsdag den 5e blir det stand-up för mig och Malin, bordet är bokat och vi ska ha en riktigt rolig helkväll tillsammans! Annars brukar det vara 2 komiker, men kvällen till ära kommer 4 att finnas där, tjohoo.

Det är mycket som händer de närmsta veckorna, hoppas man hinner och orkar med allt..


Over and out.

Bosse brandman 00:34..

Idag har min far varit med i tv, västnytt, en liten snutt i början. Kan inte låta bli att bli lite blödig och stolt. Min fina pappa, han är bäst. Och min mamma med självklart!


Onödigt vetande: svar ja..

När vi pluggar är vi fokuserade, vi får mycket gjort och vi byter inte alls samtalsämne.

- Det finns fysisk smärta, det finns psykiska smärta och det finns mensvärk. Karin

Det ligger något i det där. Fick oss ett gott skratt.
För övrigt funderar jag på att flytta ner till pedagogen, internet är så snabbt här så jag hinner knappt med, haha.
 

poor little misunderstood baby, no one likes a sad face..

  

on a sunday..

 
 
 

Snön är här - igen!..

 

Levande blommor är det inte ofta man har hemma, men åh sån skillnad det bli. Fick tulpaner av en arbetskamrat som alla hjärtans dag present, och det är inte förens nu som jag slängt dem. Om man vårdar dem med kärlek  så håller de längre - eller?



Snön ger sig inte. under tiden som jag var med therese på fotomässan började det vräka ner och det håller fortfarande på! underbart, så mysigt, man blir som ett barn som vill göra snöänglar, ljusiglos, bara slänga sig i snön! de håller fortfarande på och åker pulka här utanför!

Lördagskvällen spenderades med Nicole och Ida. Middag på vasastan, mysigt! Ett schysst ställe med god mat. Det blev dock ingen sen kväll för imorgon ska jag jobba, är det inte underbart att börja 06.45 på en söndag? Iallafall, tack för fin kväll tjejer!

  


Är det inte underbart?

Liselotte Watkins..

 


Äntligen! Som jag väntat och nu är H&Ms nya inredningskollektion här! Underbara saker och det bästa av allt är Liselotte Watkins sakerna, loveloveloveit! Hon är grym! Säljstart för hennes grejer är den 26 februari, då kommer jag garanterat sitta vid dator och haffa tag i något!



  
  



Detta är min fina syster. hon har precis klippt sig och skaffat mittbena. Är hon inte vacker?


Tapas!

I fredags var det äntligen dags för vår inbokade tapasafton! Efter praktiken åkte jag hem och ställde mig direkt i köket, ingen förfest utan vitlökstrianglar, eller? Snabbt göra sig iordning och ta bussen till Lisa och Marcus nya lägenhet som var hur fin som helst, oh ja! Efter lite vin och prat begav vi oss til Mañana och åt good mat, ett trevligt ställe det där! Tanken var sedan att vi skulle ut och skaka rumpa men det gick väl sådär. Men hallå, vi hade en superkväll ändå, tack tjejer! :)

 
 



Lördagen och söndagen ägnades åt att jobba, är det inte underbart med all mag- och vinterkräksjuka? Man kände sig som jagvetintevad när man gick runt med blåa skyddskläder och plasthandskar hela dagen.. Nåväl, helgen avslutades med ett besök hos fina Nicole där det gjordes tacopaj och pratades en massa. Det blev även egengjord handpeeling av stearin. (?) Haha, det är sjukt vad man har för sig egentligen... Snacka om weirdos..

 



Nu ska jag sova för att orka resten av veckan. Jobb, praktik, möten, fotomässa, plugg osv..

"Men det är ju för flott för att vara sant!"..



Där var jag igår med Nicole, Ida och Marina. Ibland är det så skönt att bara åka iväg med sina vänner, ta sitt pick och pack och fara, även om det bara gäller en halv dag. Det fanns tyvärr inte så mycket att hänga i granen som det brukar, men jag fick köpt nödvändiga saker till lägenheten samt träningskläder, och det är ju inte fel! När man är en filmälskare som jag måste man ju åtminstone fynda en film under ett besök på gekås, igår kom jag hem med Sunes sommar, love it!

Denna dag har bestått av praktik och träning. Mötte upp Kristina för en promenad efter joggingturen och hamnade till slut hos Matilda J. Hon har ju flyttat in i ett lägenhetshus brevid mig! Snart är alla samlade här inne i Göteborg, the old gang. Även Emma var hos Matilda, kul att träfa tjejerna igen!

So long..



Måste för övrigt skaffa inlägg. Nu får det räcka, jag kan ju inte gå så snett med fötterna att jag går sönder min skor, eller ännu värre: har ont när jag tränar. Skärpning Maria!

Inflyttningsfest, färganalys, vildsvin och curling..



Sitter i soffan, helt slut med värk i hela kroppen.



I fredags hade jag som sagt en myskväll med Matilda. Vi var på afterwork, kollade lite affärer och tog oss senare hem för att kolla film/ tv och äta godsaker.

Igår fick jag spelet och var en hurtbulle i tre timmar, tjena hallå?! En timme joggade jag, helt sjukt, jag bara sprang runt och helt plötsligt var jag nere vid linné och huset där jag jobbar i annedal. Snacka om att bli förvirrad mitt i storstan. Men shit vad härligt det är att röra på sig, man känner sig som en ny och fri människa! Efter dusch osv. tog jag mig till Nicole för att fixa till sig lite extra innan vi åkte till Simon och hans nya lägenhet. Och jag säger då det: det är inte ofta man kommer hem till killar som har snyggt inredda lägenheter, men det hade Simon! Hade trevligt och träffade lite nytt folk och sen var det dags att bege sig in till stan. Killarna gick iväg och skakade rumpa medans vi tjejer gick och åt på något kebabställe mitt på avenyn. En rätt lugn partykväll blev det, men det skadar aldrig, man kan ha kul ändå! :)



Vaknade kl. 11 idag  med en härlig träningsvärk blandat med en mycket lidande kvinnovärk á la en gång i månaden, älskar man inte livet just då? Det är bara att slänga i sig lite starka tabletter och gå ut och fånga dagen. Tog mig ner till Nicoles stylistskola och blev analyserad. Riktigt intressant var det. Jag är tydligen en sommarmänniskan som vill vara en vårmänniska. De färger jag bör använda ska inte vara klara utan mer diskreta osv.. De analyserar och hittar rätt kordinater för hudfärg, hårfärg och ögonfärg och genom de rätta siffrorna kan man få fram en färgkarta med de 40 bästa färger som passar just mig, rätt tufft! Så kan man ha med den kartan när man ska shoppa så man väljer kläder med färger som framhäver en istället för att göra en blekare osv. Jag är helt tagen, man vet ju hur mycket färger påverkar en men att få reda på vad som passar bäst på just mig var intressant, fram tills nu har man mest gissat.



Efter analysen blev jag hämtad av familjen, iväg till Anna och André där vi blev bjudna på god mat. Kan inte  hjälpa att jag tjatar om det men vi har så jäkla roligt när vi träffas i släkten. Skratt och underhållning hela tiden! Vi pratade om att Onsala har fått nya invånare: vildsvin stora som hästar. Pappa såg en i trädgården, syster när hon åkte moppe i området och mamma och mormor träffade på en under en promenad. Jag som har en fruktansvärd fobi för älgar då jag ständigt blev jagad som liten, men ett vildsvin, hur chockad hade man inte blivit om man träffade på ett vildsvin?



Vi pratade även om hur olika syskon blir uppfostrade beroende på om de är förstfödda, mellanbarn eller yngst. Min bror gjorde en liknelse och sa att han som äldst är curlingklotet, jag som är mellan är sopborsten och min syster som är yngst bara glider hela vägen. Herremylord vad vi skrattade, så rätt!

Titta så fin Anna är med stora magen, snart är det dags!

 
 

Imorgon börjar praktiken klockan 10, slutar dock 19 då jag ska vara med på ett möte men det ska bli riktigt intressant! På tisdag blir det förhoppningsvis ullared och på fredag blir det tapas med tjejerna på Manana + utgång!

So long.


GRATTIS Nicole som fyller 22 imorgon, måndag! Ha en underbar dag vännen!

Fredagen i bilder..

 
   

Då var det dags igen..


   
 

Snön ligger återigen på marken och jag, jag är i Onsala och njuter med mor och syster. Mötet med vfu- ledaren gick bra men oj så svårt det är att analysera och "betygsätta" sig sjäv som blivande pedagog. Imorgon är det återigen dags för praktik. På fredag blir det likaså, och för att fira in helgen ska jag och Matilda gå på after work. Hallå, stor buffé och ett glas rött för 35 spänn, finns väl ingen som står över det? På lördag ska jag följa med Nicole på inflyttningsfest hos Simon, wohoo, och på söndag ska jag förhoppningsvis agera provdocka åt Nicole på hennes stylistskola. Helgen avslutas med middag i torslanda hos kusin Anna - big mama, och hennes käraste André. Thank god för lite ledighet!

Återigen växer invånarantalet i storstaden Göteborg och den som vi välkomnar denna gången är min kära bror, GRATTIS till lägenheten!


Filmtips: Seven pounds..


MaNoLin..



Malin Nordström- Lind är designern som driver
MaNoLin. Fina och annorlunda smycken i silver. En ring med ett recept på, får det lov att vara chockladbollar, drömmar eller dry martinis? Armband eller ringar där du får ord stämplade, välj bland de som är på hemsidan eller kom på något själv. 

 





Nu ska jag plugga, eller rättare sagt försöka läsa 100 sidor ur en bok som finns på nätet. Får väl se om jag lyckas eller somnar med datorn på magen. Är helt slut efter skola och jobb varje dag denna veckan, men imorgon börjar jag 10.30 och på tisdag är jag ledig, wohoo. Take care..