Partey!..

 


 




Supernatural..

Jag och Nicole höll på att dö av skratt!




Välgörenhet!..


Även om jag inte har lika stor inkomst som många andra kan jag inte låta bli att lägga en slant på välgörenhet då och då. Antingen kan du bli stolt
världsförälder precis som jag eller så kan du hjälpa till genom att köpa en "present" där en del av pengarna går till de behövande.

Det måste ni väl ändå hålla med om,
att det känns jäkligt bra att hjälpa någon som inte har det så bra?


Årets designer av Rosa bandet, arkitekten Gert Wingårdh, har verkligen lyckats.
Hur grymt är det inte att ha blindskrift på?



Childhood-armbandet där varje pärla på armbandet har en egen färg
och beskriver en artikel i barnkonventionen. Pärlorna och Childhood
vill påminna om allas rätt till en barndom.





Mums!..




Då har man skaffat glasögon!..


Idag tog jag och Karin tag i oss själva och besökte specsavers. Undersökningen visade dålig syn på långt håll och att höger öga är sämre än vänster. Okej, och jag som trodde att jag behövde läsglasögon? Där ser man, haha.




Grattis!..


Idag fyller Emma år! Grattis på födelsedagen fina du!


 



Goa grejer!..



Hur gott är det inte med basilika till maten då?

 

Och clementinerna har äntligen blivit godare än godast! Frossa kommer jag göra den närmsta tiden.

 


 


Något att varva studierna med kanske?..




För att orka med att plugga en hel dag måste man ibland ta en paus och underhålla sig lite. Igår avslutade jag och Karin dagen med att spela bingolotto. Jo, det var ett tag sedan och ja, man vinner aldrig. MEN igår hade Karin turen på sin sida. Visst, 100kr är inte lika roligt som en Volvo C30 men det är bara att tacka och ta emot!

 


 

Idag avslutade vi pluggdagen med middag och wii hemma hos Karins syster. Systrarna verkar vara lika stora djurälskare så de tog mig glatt till områdets husdjur.



Björnbärspaj, mums!..


Igår blev det en lugn fredag, men vad gör väl det? Fick pluggat en del men för att vila hjärnan blev det en tripp till Ikea, klippning av gräset och plockning av björnbär som det sedan blev en paj utav. Idag har jag pluggat fram tills nu och snart ska jag åka in till underbara Jenny och kolla in hennes och Sebastians lägenhet. Där blir det middag, mys och skitsnack! Hoppas ni får en fin lördag mina vänner!





Håriga händer?..


Så har man fått dille på armband.
Men why not?




Pippi Longstocking.!.

 



I tisdags var jag hemma hos Karin och pluggade, vi fick dock inte gjort så mycket.
Tiden ägnades istället åt att reta hennes katter, laga paj och kolla på pippi långstrump på de sju haven.
Mer Astrid Lindgren säger jag! Grymt bra filmer, haha.







Underbara söndag..




Igår åkte jag och Emma spårvagn till skatås. Handlade lite fika på tempo och vandrade upp mot sjön. Vi valde ut en bra plats på ett berg där det solades och fikades och på vägen tillbaka testade vi på frisbeegolf. En underbar söndag med fint sällskap!



 


Idag har jag och Karin genomfört en skoluppgift, det gick bra och vi fick skrivit mer än vi anade. Ibland är man ambitiös, det gillar vi. Kvällen fick innehållet av en promenad och nu är det tv som gäller. Kanske att man ska ta sig ett bad innan det är dags för sängen? Imorgon blir det mer plugg hemma hos Karin i Kungsbacka, efter det ska jag äntligen träffa Matilda!

 


Lördag..




Idag var jag väl värd en sovmorgon. Efter att jag vaknat tog jag det lilla lugna för att sedan gå ner till äldreboendet och hämta Sandra. Tillsammans promenerade vi hela vägen hem till henne vid förlunda torg, tog ett tag men oh så härligt det var! Kvällen slutade med en mysig hemmakväll, matlagning och roliga videos på youtube. Nu är det dags att sova, imorgon skall jag och Emma koka vårt kaffe och ta oss till en härlig promenadslinga, då blir det fika, prat och motion i massor!




Räkor och Mögel!..




Igår var det äntligen dags att träffa flickorna. Det blev räkor och vitt, och även om andra tycks ha tröttnat på vårt tema så uppskattas det alltid lika mycket av oss, haha. Det blev tal om att klippa lugg (ingen lycka denna gång dock), spelande av pest eller kolera och en del shottar innan det bar av till mögel där vi träffade några kända ansikten. Trots att det finns delade meningar om kungsbackas uteliv så var kvällen riktigt lyckad! Tack tjejer, återigen!


 


 


Plugga på..


Jag tror inte att jag har pluggat så mycket på länge som jag har gjort denna veckan.
Det har varit tufft men lärorikt, och jag är stolt över mig själv och mina insatser. Hell yeah!




Igår började vi skolan 8.00. Har ni hört något så konstigt? Det var längesedan jag började skolan så tidigt! Efter litteraturseminariet och bildspelsredovisning vandrade jag och Karin runt och letade barnböcker i alla secondhand affärer som finns i staden, hittade en del fynd som mestadels representerar mina barndomsminnen, underbart! Hamnade tillslut på stigberget där vi unnade oss en mjukglass efter den hårda veckan..






Rosa rattar!..




Jag, och min otroligt dåliga humor, kunde inget annat än att skratta högt för mig själv då jag läste om Ahlgrens nya påhitt. Och inget negativt menat, det är ju underbart! I samband med rosa månaden (oktober) och insamlingen för bröstcancerforskningen kommer Ahlgrens att sälja påsar med rosa rattar. Yeah!





Tim testar T.E.N.S..


Får man (tack vare bror) bjuda på ett skratt innan läggdags kanske?



Släktmiddag..




I lördags var det dags för släktmiddag hemma hos Lalla och Sis. Lika trevligt som vanligt. Denna gången fanns det en extra pojk med med vid bordet, lille kusinbarnet Lucas. Fina fina pojke!



 

 


 


Födelsedagsfirande!..

 



I fredags samlades hela familjen Holmberg i Onsala föra att fira den yngsta. Syster fyllde som sagt 16 år för en vecka sedan. Middag och filmvisning stod på schemat, riktigt mysigt hade vi det! Här är bildbevisen! Som ni ser var det min kära bror som fångade hela vackra familjen Holmberg på det första kortet, grymt!



 



Diddi..


Jag har köpt ett armband.
Ett som jag har velat ha i månader.
Nu är det mitt. Mitt mitt mitt.




Fallande löv..


KF fyller 110år och det firar Coop med att sälja
jubileumsprodukter designade av Stig Lindberg.
I måndags då de släpptes haffade jag tag i dessa fina muggar!