Winnerbäck..




Universeum.

  
  



I fredags vart det partey på Hard Rock med Karin, Carin och Sandra. Ska man dit och festa så är det äntligen fredag med mix megapol man ska satsa på, wohoo. Vi hade det najs, åt gott och lekte med heliumballongerna, att det krävs så lite för att ha så skoj, haha.

   



Igår var det dags för Mary och systrarna Franzén att se dokumentärfilmen om Lasse. Åh, den mannen är grym. Det var en vemodig stund i haga bios salong, alla minnen kom tillbaks till en, alla konserter man vart på. Jag säger då det, en sommar utan winnerbäck är inte en riktig sommar, det kanske blir ett besök i hultsfred trots allt?

Lycka.



Efter filmen blev det laxpasta på vin o bar, mysigt ställe som är värt ett besök. Kvällen avslutades med några drinkar på vasastan tillsammans med fotbollsspelaren Anders Svensson, skämt åsido men han var där! Träffade även på Emma Green och Yannick Tregaro innan bion, de skulle tydligen fira att det äntligen var lördag med lite gott gotti gott gott i Annedal. Med det fina vädret och tittar alla stadsbor fram, även kändisarna, haha.

 



Söndagen har varit lugn. Tv, bad och promenad. Middagen åts på Max med hela 7 st ö-viks bor, de  är ju uppväxta med stället så det är klart att man var tvungen att testa! Me like..


Kommentarer
Postat av: Nicole Galvez

MAAAAAAAAAAAAAAAAX

2009-04-06 @ 10:45:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback