please don't stop the music..

Det där med att designa sin blogg, det är en konst i sig, och jag tar mig långsamt framåt.
Är inte ipoden häftig? Listen to my music!



Igår var det sista seminariet för denna kurs, det blev feedback i massor och mitt arbete uppfattades bättre av de andra än jag någonsin kunna tro. Man blir så sjukt blind när man sitter och skriver flera dagar i rad. Tror att det är katastrofalt. Så nu blir det bara till att förvandla manuset till ett färdigt arbete, lägga till en del referenser, sen är jag färdig! Och ledig, fram tills nästa kursstart den 19 jan, yes!
Efter skolan var Maria så duktig att hon städade hela sitt place, de gröna lamporna är nu röda för att skapa julkänsla och imorgon kommer far och lämnar bla. en julgran som jag fått, ska bli riktigt intressant. Min egna gran, haha.
Det blev pysselkväll hos moster, pepparkakshus, julbak osv.. Förfest hos Nicole och utgång i stora staden. Såg Darin uppträda på Blvd, dansade ut ur den hemska värmen/ stanken och fortsatte stegen mot bryggeriet (stället där man får både det ena och det andra upptryckt mot en)... Summan av kardemumman, ännu en fin kväll med mina kära vänner, me lajki.




Nu blir det natten..

Kommentarer
Postat av: sof

ipoden är jättetuff! jag måste också skaffa mig en :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback